Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Läkemedelsoperatör till Solna jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Läkemedelsoperatör till Solna på Randstad AB

Läkemedelsoperatör till Solna

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en noggrann problemlösare som vill vara med i tillverkningen av Covid-19 vaccin? Vi söker nu processoperatörer inom läkemedelstillverkning för uppdrag hos vår kund i Solna. Du kommer tillsammans med dina kollegor bidra till att miljoner människor får tillgång till vaccination och på så sätt rädda framtiden för många!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som processoperatör kommer du att arbeta med aseptisk fyllning av vacciner, allt ifrån diskning av vialer hela vägen till kapsylering. Som processoperatör blir du ansvarig för att se till att fyllning av vaccinen sköts på ett snabbt, smidigt och säkert sätt.

Uppgifter som kommer att ingå i arbetet inkluderar:

  • Deltagande i kvalificering av instrument
  • Diska, sterilisera och fylla flaskor
  • Dokumentera ditt utförda arbete enligt GMP
  •  Bidra till förbättringsprocesserarbetstider.

Måndag till fredag 7:30-16:00
På sikt kommer skiftarbete att införas och arbetstiden kommer då att förläggas på 2-skift, därför är det även viktigt att kvällsarbete fungerar framåt
Planerad start under månadsskiftet sep-okt


kvalifikationer.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av GMP (Good Manufacturing Process) samt har erfarenhet av att jobba i renrumsmiljö. Det är även meriterande om du har arbetat med kvalificering av instrument.

För att lyckas på uppdraget så tror vi att du är initiativtagande och vågar testa och prova saker på egen hand. Du trivs i en föränderlig miljö och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du bör vara en lagspelare då du kommer att jobba tätt ihop med minst en partner och en teamleader. Som person är du noggrann, engagerad och strukturerad med god samarbetsförmåga. Flexibel och nyfiken med intresse för teknik väger tungt.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Tre års arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2021-10-01. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Observera att vi INTE tar emot CV eller ansökningar via mail!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357118