Jobbet Läkemedelsföretag söker operatörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Läkemedelsföretag söker operatörer publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt intresserad, har ett intresse för läkemedelsbranschen och vill jobba som operatör? Jobbar du effektivt och snabbt samtidigt som du är mycket noggrann? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker StudentConsulting flera läkemedelsoperatörer till företagets tablettillverkning. Företaget är ett välkänt läkemedelsföretag beläget i Årsta som tillverkar och packar en mängd olika läkemedel till hela världen.

I rollen som Läkemedelsoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillverka tabletter där du inom granuleringen väger upp råvaror, satsar, granulerar och maler dem samt övervaka torkning och slutblandning. Inom Slagningen är dina huvuduppgifter riggning/passning av tablettmaskiner, uppstart vid ny produkt samt sanering av maskiner och processrum. Arbetet bedrivs i 2-skift och frivilligt nattskift.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Detta söker vi:

Din profil
Vi söker dig som tycker om att ha ett eget ansvarsområde, men även gillar att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stimuleras av att nå mål och med hög kvalitet på arbetet. Vi jobbar med att ha hög fokus på förbättringar och effektiviseringar. Därför söker vi en person som har god initiativförmåga, förmåga att jobba självständigt. Att leverera tabletter till rätt kvalité och i tid till kund är tydliga mål för oss. Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Vi ser gärna att du: •är tekniskt intresserad och vilja att lära dig tillverka läkemedel •gillar att bli coachad för att uppnå goda resultat •har förmåga hantera flera saker samtidigt •har en personlig mognad och social förmåga att kunna arbeta i team med olika sorters människor •behärskar god svenska i tal och skrift

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40907

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Operatörer sökes till Cepheid i Solna! Stockholm Aditro Logistics
Lagerarbetare Stockholm Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn049 - Stockholm).