Jobbet Kyltekniker sökes till spännande företag i Skåne! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kyltekniker sökes till spännande företag i Skåne! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Vellinge

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett flexibelt arbete som servicetekniker inom kylteknik? Tycker du om kundkontakt och vill ha ett varierat arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.
Du ansvarar själv för att göra inköp av material och planera ditt arbete. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade.

Företaget erbjuder ett fritt arbete med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter. En arbetsplats i en trevlig och bra miljö med en kultur där de utbyter erfarenheter med och stöttar varandra i deras dagliga arbete. De har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Detta söker vi:

Du bör ha en bra servicekänsla, branschvana och erfarenhet inom kylteknik samt stolthet över att göra ett bra jobb. Arbetet ger dig möjlighet att utvecklas hos kunden.

De fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga då kundkontakt är en väsentlig del av jobbet som servicetekniker, du behöver tycka om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad.

För att möta våra kunders behov och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du vara intresserad av att lära nytt varje dag och gilla att själv lösa praktiska vardagsproblem.
Du behöver ha B-körkort.

Du har en bred kunskap inom kylteknik.

El behörighet samt kunskap inom luftinjustering och OVK är meriterande.

Om du tycker att tjänsten som servicetekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast! Vi arbetar löpande med urval för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, rekrytering, kylteknik

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52328

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till