Jobbet Kyltekniker sökes till Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kyltekniker sökes till Borås! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Har du utbildning eller tidigare erfarenhet inom kylteknik? Hos vår kund får du konstruera, provköra, leverera och installera!

Dina arbetsuppgifter
Som kyltekniker hos vår kund kommer du att få arbeta med hela processen; Från att konstruera och provköra produkten till att leverera och installera den på plats ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår också reperation av felfungerande produkter. Du kommer att arbeta mot att leverara nya och energisnåla kyl- och värmepumpar till några av Skandinaviens största importörer av värmepumpar. Du kommer självfallet att tillhandahållas handledning av en redan erfaren kyltekniker som progressivt kommer att hjälpa dig på vägen mot att bli en självständig kyltekniker.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt företag som har utvecklat en ny, patenterad teknik, vilket kraftigt sänker energiförbrukningen för kyl- och värmesystem. Ett patenterade, intelligent styrsystem som styr kompressorerna, cirkulationspumpar och kylmedelfläktar till en optimal drift och anpassar kylanläggningarna efter det verkliga behovet. Företaget grundades 2008 och i dagsläget har de 6 anställda.

Din profil
Vi söker dig som har en kylteknisk bakgrund genom utbildning, arbete eller båda delarna. Vidare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse och inte är rädd för att ta egna intiativ i ditt arbete. Slutligen måste du också vara en stark lagspelare då du ständigt kommer att arbeta i team. Skallkrav: - Kylteknisk bakgrund - Flytande svenska

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående Placeringsort: Borås Arbetstider: 8-17 med flex. Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

19644

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till