Jobbet Kyltekniker sökes i Västsverige! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kyltekniker sökes i Västsverige! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Partille
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du certifierad kyltekniker och vill arbeta med framtidens kylteknik? Då har vi jobbet för dig på det ledande företagen i kylbranschen - Huurre Sweden AB!

Information om uppdraget:

Huurre är Sveriges ledande företag inom kyla med 75års erfarenhet. De är inte bara specialister på livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan även på klimatsmart kyla. Med deras tekniska lösningar och kunnande sänker de deras kunders driftskostnader.

Som kyltekniker kommer du vara företagets ansikte utåt och ditt dagliga arbete är ute hos kund där du servar kundens kylanläggning, genomför kontroller och utför förebyggande åtgärder för att minimera driftstörningar. Du kommer utgå från ditt hem men bör bo i Västsverige där du kommer tillhöra ett härligt team. Då du är mycket ute hos kund förekommer en del resande med eventuell övernattning.

Tjänsten har start omgående.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Huurre Sweden AB

Detta söker vi:

Huurre letar ständigt efter duktiga kyltekniker inom både butik, industri och komfortkyla - har du dessutom kompetens kring styr- och övervakning eller energieffektivisering är det ett plus. Vi är intresserade av både nyutexaminerade såväl som tekniker med lång erfarenhet.
Krav för tjänsten är B-körkort.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka då in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41228

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Partille).