Jobbet Kyltekniker med Storkökskompetens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kyltekniker med Storkökskompetens publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du behörig kyltekniker med intresse för köksprodukter? Ser du dig som en person som har ordning och reda och går helhjärtat in i kundmöten? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som storkökstekniker hos vår kund arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

•Förebyggande och felavhjälpande underhållsarbete av storkök
•Installation av storkök
•Service och åtgärdsförslag inom kyla
•Daglig kontakt med våra kunder
•Att vara delaktig i företagets förbättringsarbeten

Om företaget
Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, vetilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om. På avdelningen tvätt- och vitvaruservice servar och installerar de fastighetstvättmaskiner, vitvaror, gasspisar och storköksutrustning. De är fabrikatsoberoende och servar och installerar varor efter beställarens behov och är verksamma i hela Storstockholm.

Din profil
Skallkrav:
• Behörig kyltekniker
• B-körkort

Meriterande:
• Tidigare praktisk erfarenhet av att arbeta som storkökstekniker
• El-behörighet

Hos kunde jobbar de gärna i team så det krävs att du är en serviceinriktad lagspelare. Du ska kunna leda dig själv, alltid sträva mot förändring till det bättre samt jobba med stil.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
• Start: Omgående, enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
• Placering: Hägersten, Stockholm

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Referens

22080

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till