Jobbet Kyltekniker/kylmontör sökes till heltidstjänst i Tomelilla! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kyltekniker/kylmontör sökes till heltidstjänst i Tomelilla! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du händig, nyfiken och har erfarenhet inom kylteknik? Är du intresserad av ett givande arbete på Österlen? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Företaget arbetar i huvudsak med att reparera och serva alla typer av skåpbyggnationer på lätta och tunga lastbilar. På företaget erbjuder de sina kunder snabb och säker service av högsta kvalitet. De är ledande på alla typer av skåpreparationer, inredningar och överflyttningar. De bygger de olika skåpen med kunden i fokus och gör unika lösningar utifrån kundens behov.

Nu söker vi en händig, noggrann och nyfiken kyltekniker på heltid till vår kund i Tomelilla.

Dina arbetsuppgifter
Som kyltekniker ansvarar du för installationer och reparationer av kylsystem som byggs till kyltrailers. Du kommer även arbeta med felsökningar på kylaggregat. Det är viktigt att du är noggrann och tycker om problemlösning.

Arbetstiderna är mellan 6:00-14:45 med flexibel arbetstid, måndag-fredag. Företaget är belagt i Tomelilla på Österlen.
Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter finns det chans att gå över direkt till vår kund!

Detta söker vi:

Som person ska du vara noggrann, ansvarfull och självgående. Du behöver vara praktiskt lagd, teknikintresserad och tycker om att arbeta med problemlösning.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha kylteknisk utbildning med certifikat och gärna erfarenhet inom liknande arbete sen tidigare. Det är meriterande med B-körkort.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45732

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till