SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kyltekniker industri och kontor jobb i Stockholm på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Kyltekniker industri och kontor på FMR - Din HR-Partner

Kyltekniker industri och kontor

FMR - Din HR-Partner Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

[ Link removed ] söker kyltekniker för den svenska marknaden med utgång ifrån Stockholm. Våra varumärken –  [ Link removed ] och [ Link removed ] – skapar tillgång till kylning och komfort i byggnader och hem, transporterar och skyddar mat och färskvaror med mindre miljöpåverkan, minskar dramatiskt energibehov och koldioxidutsläpp och förnyar sig med en bättre värld i åtanke. Vi utmanar djärvt vad som är möjligt för en hållbar värld.

Trane i Stockholm Sverige söker en kyltekniker sig till vårt team. I denna roll kommer du att ansvara för installation och reparation av miljökontrollsystem, med hjälp av kunskap om kylteori, styrsystem, rörkoppling och konstruktionslayouter.

Varför Trane Technologies är det bästa företaget för kylservicetekniker:

 • Trane är erkänd över hela världen som varumärkesstandard för kyla och kontrollsystem
 • Mycket konkurrenskraftigt och omfattande ersättningsprogram inklusive ersättning, förmåner och semester
 • Obegränsade möjligheter till karriärutveckling och kampanjer
 • Fast beslutna att vara den arbetsgivare vi väljer i vår bransch (vi vill vara det företag där alla vill arbeta)
 • Fortbildning i världsklass med utbildning på tillverkarnivå
 • Företagsomfattande engagemang för att främja en stark balans mellan arbete och privatliv
 • Organisatorisk uppmuntran av samhällsengagemang och hållbarhet (gröna initiativ)
 • Servicebil, bärbar dator, mobiltelefon och arbetskläder

Arbetet:

Som kyltekniker kommer du att ansvara främst för installation och reparation av miljökontrollsystem, med kunskap om kylteori, styrsystem, rörkoppling och konstruktionslayouter. Trane Technologies ger dig möjlighet att arbeta direkt för en ledande tillverkare, vilket ger dig tillgång till teknisk support, utbildning om nyaste teknik och omfattande karriärvägar med möjlighet till tillväxt.

I rollen kommer du att ha en nära relation med kunder, leverantörer och medarbetare genom direkta möten eller via telefon och dator. Du kommer att utföra schemalagt och oplanerat förebyggande underhåll, inspektioner, platsundersökningar och serviceförfrågningar, inklusive utbyte och modifieringar av utrustning eller system efter behov eller önskemål av kunder. Ansvarig för testning från början till, start, idriftsering och service av tilldelade projekt.

 • Representerar företaget genom att fungera som direkt kundkontakt och ansvarar för service av produkter och utrustning på tilldelade projekt, vilket säkerställer kundnöjdhet genom att identifiera, undersöka, diagnostisera och reparera utrustning och system på kundens plats.
 • Samordnar med övervakning av fältservicetekniker och kund för att exakt förstå kraven för alla installationer och reparationer på plats genom att förutse problem, samla material och synkronisera arbete på plats.
 • Använder avancerad programvara och teknik, tillsammans med en mängd olika handverktyg, enligt ritningar eller tekniska specifikationer, för att diagnostisera och reparera enheter.
 • Upprätthåller kontinuerligt säkerheten enligt högsta standard och upprätthåller säkerhet och ansvarsskyldighet för företag som emitterats och upphandlat tillgångar genom registrering av användning, slitage och villkor.
 • Visar teaminsats och engagemang för kunden genom att behålla flexibiliteten att arbeta övertid och helger som verksamheten kräver, inklusive tillfälliga övernattningar.

Kvalifikationer:

 • Gymnasieexamen eller motsvarande krävs inom kyla och minst 2 års erfarenhet som kyltekniker. Kylcertifikat klass 1 krävs.
 • Operativ kunskap om Microsofts kontorsprogramvara och arbetskunskaper med handdator (dvs. Smartphone, iPad)
 • B-körkort
 • Flytande engelska och svenska

Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning och omfattande förmåner och program som hjälper våra medarbetare att trivas i både sitt professionella och personliga liv. Vi är stolta över vår vinnande kultur som är inkluderande och respektfull i grunden. Vi delar passion för att betjäna kunder, ta hand om andra och djärvt utmana vad som är möjligt för en hållbar värld.
Vi är fast beslutna att uppnå mångfald i arbetskraften som återspeglar våra
samhällen. Vi är en jämställd arbetsgivare. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering och har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi vill ha din ansökan på både svenska och engelska! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 1429