Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kylingenjör till Mobile Climate Controll jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kylingenjör till Mobile Climate Controll på Poolia

Kylingenjör till Mobile Climate Controll

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Som systemingenjör kommer du inneha en nyckelroll för att dimensionera och utveckla nya och befintliga HVAC system för fordon, mestadels Offroad. Centralt i rollen är att kunna förstå hur maskinen och hyttens konstruktion i samverkan med yttre faktorer såsom väder och miljö påverkar förarens miljö, men också på hur olika faktorer påverkar temperatur i batterisystem och tillhörande elektronik. Vi söker dig med överblick på hela klimatsystemet (kylkretsen) men som också är väl insatt i varje komponent i sig. Vi tror att du är driven och ser möjligheter och lösningar för att möta kundens önskemål.
Tjänsten är en fast anställning på heltid med placering på vårt Norrtälje-kontor med möjlighet att jobba på distans. Välkommen med din ansökan redan idag!
Om tjänsten
Med utgångspunkt i kundens önskemål kommer du tillsammans med teamet att definiera kvantifierbara krav som kan omvandlas till tekniska lösningar. Du har en viktig roll i att analysera systemspecifikationer och beräkna kapacitetsbehov avseende klimatsystemet. Du bidrar med expertis gällande analys av värmebelastning men också med kunskap om hur olika komponenter i kylsystemet skall dimensioneras. Stort fokus ligger i innovativa lösningar och nyutvecklade komponenter.
För att uppnå dessa mål kommer du arbeta med både interna och externa intressenter. Som systemingenjör har du betydande kunskaper om kylkretsar och HVAC (såsom värmeledningsförmåga, värmehanteringssystem, värmeväxlare-, kompressor- och förångningsteknik mm). Det är ett stort plus om du är bekant sen tidigare med fordonsbranschen och frågeställningar gällande HVAC system.
Förutom teamet i Norrtälje så innefattar tjänsten ett nära samarbete med kollegor i Tyskland, Polen och Nordamerika.


Vem är du?
För att du ska trivas i rollen så tänker vi oss att du kan vara självständig i ditt beslutsfattande med ett eget driv när det gäller att få saker gjorda men har samtidigt lika viktigt att du har lätt för att samarbeta i team, både med kollegor och med våra kunder. För att bli framgångsrik i din roll på MCC behöver du vara professionell, och agera med integritet och ta ansvar för ditt arbete och dina handlingar. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och har ett intresse av att hitta praktiska lösningar och nya vägar.
Vi tror att du är minst högskoleingenjör eller har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Utöver det tänker vi att du har ett brett intresse av systemutveckling, gärna i en miljö som inkluderar flera teknikdiscipliner. Du talar och skriver flytande engelska. Resor kommer förekomma både till andra faciliteter inom vår koncern samt till kunder.Om verksamheten
MCC HVAC Off Road Systems division develops high-performance solutions for vehicles and machinery in construction, agriculture, forestry, mining, and material handling, making the driest or wettest surroundings and the most extreme hot or cold weather unnoticeable. MCC is a fully integrated company, designing and manufacturing our cooling, heating and evaporating coils, our control panels and everything in between. Our global organization can provide cost-effective HVAC solutions for your vehicle from manufacturing locations in Europe, North America and China. The MCC Engineering group excels at designing custom HVAC systems for all types of working vehicles, for different markets, and to fit in limited amounts of space.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60673