Jobbet Kyl-/Ventilationstekninker till Gunnar Karlsen i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kyl-/Ventilationstekninker till Gunnar Karlsen i Helsingborg! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning


Är du en positiv person med stort intresse för service? Vill du bli en del av ett växande företag som satsar på sina medarbetare? Här är en tjänst för dig som trivs med eget ansvar och är serviceminded!

Ansök redan idag för att vara med i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Kyl-/Ventilationstekniker hos vår kund innebär ett brett arbete och en varierande vardag. Här kommer du som Kyltekniker och Ventilationstekniker ansvara för all Värme- och Kylteknisk utrustning samt Ventilation och arbeta med att sköta service, underhåll, gå ronderingar och felavhjälpning och se till att allt fungerar hos kunderna. Det kan vara akuta ärenden där du behöver prioritera men även inplanderade ronderingar. Ute hos kunde arbetar du även med förbättringsförslag för kunds utrustning. Distriktet sträcker sig i nordöstra Skåne och resor ingår i tjänsten.

Rollen som Kyltekniker och Ventilatoinstekniker ger dig möjligheten att arbete med varierande serviceuppdrag med mycket kundkontakt. Här blir du ansiktet utåt och får en viktig och spännande roll.

Tjänsten innefattar bland annat:

• Drift och underhåll
• Felavhjälpning och rondering
• Bygga och skapa bra kundrelation

Om företaget
Gunnar Karlsen Sverige AB är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. GK Sverige levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. De arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. GK-gruppens lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet och används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

Koncernen driver sin verksamhet utifrån kontor i Norge, Sverige och Danmark. Koncernens huvudkontor ligger i Oslo, den svenska verksamheten drivs från Stockholm, medan huvudkontoret i Danmark finns lokaliserat i Odense.

Mer om företaget på eventuell arbetsintervju.

Din profil
Då du i rollen som Kyl-/Ventilationstekniker kommer arbeta med service ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Du som Tekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen i ditt arbete. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill arbeta med ansvar och service.

Krav:

• Arbetslivserfarenhet och relevant utbildning
• Kyltekniskt certifikat
• B-Körkort
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:

• Ytterligare arbetslivserfarenhet

Om oss


Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: 07:30-16:15
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

21939

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till