Jobbet KYC/AML-analytiker till spännande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KYC/AML-analytiker till spännande uppdrag publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Du kommer i denna roll som KYC-analytiker arbeta inom LC&I (Large Corporates & Institutions) med att upprätthålla hög KYC- kvalitet genom att supportera och hjälpa klientteamen att utföra delar av KYC-processen. Arbetet innebär att analysera och utreda ärenden i enlighet med AML-regelverk och affärsregler. 

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.


Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du:

• har en akademisk examen inom relevant område 

• har erfarenhet av arbete inom AML/KYC då man förväntas kunna sättas in i arbetet omgående

• Är flytande i såväl svenska som engelska 

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad samt har ett gott öga för detaljer. Arbetet ställer även krav på hög integritet då man hanterar information av känslig natur. Du bör även ha ett stort kvalitetsfokus, kunna arbeta effektivt och vara serviceinriktad. Utöver detta bör du vara snabblärd och kunna hantera stora mängder information.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Svensk, anna.svensk@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-929173-172612

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till