Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

KYC-analytiker Swedbank Östersund jobb i Östersund på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
KYC-analytiker Swedbank Östersund på TNG Group AB

KYC-analytiker Swedbank Östersund

TNG Group AB Östersund, Jämtlands län Heltid

Gillar du att utreda och analysera? Swedbank i Östersund söker nu KYC-analytiker till sitt team i Östersund. Sök redan idag!

Swedbank fortsätter att växa i Östersund och söker nu en ny analytiker inom AML (Anti Money Laundering) och KYC (Know Your Customer) med fokus på privatkunder! Här får du en viktig och självständig roll i det praktiska arbetet för att förebygga och motverka penningtvätt, terrorfinansiering (CTF) och bedrägerier. Och utvecklas vidare inom compliance!

Jobbet passar dig som nyligen har en ekonomi / juridik examen eller jobbat med analys-/utredningsarbete tidigare. T ex från AML-utredningar, KYC eller riskbedömningar inom försäkringar, skatt och krediter.

Ansökningar hanteras löpande så passa på och skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du direkt in i en utvecklande, viktig och spännande miljö och jobba med frågor som rör AML och KYC.

Du blir en del av ett team med höga ambitioner och tillsammans kommer vi dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Vi är kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Du kommer få en gedigen introduktion för rollen i samband med uppdragets start. 

Dessutom kommer du få axla en betydelsefull roll inom ett prioriterat område på Swedbank, som även är en av Sveriges största banker. Här får du möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som KYC-analytiker kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha kontakt med kunder (främst privatpersoner), samla in information och göra riskanalyser. Allt med syfte att säkerställa kundkännedom av högsta möjliga kvalitet och för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kontakta kunder och andra samverkanspartners för att begära in information och underlag för riskbedömning.
  • Analysera och sammanställa informationen enligt rutiner och arbetssätt för underlag till beslut.
  • Utreda enskilda kundförhållanden och risk utifrån ärendets karaktär och komplexitet.
  • Följa upp kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG.

Tjänsten påbörjas 2022-02-07 och ditt uppdrag som konsult hos Swedbank pågår i sex månader. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och du kommer arbeta vanliga kontorstider från Swedbanks trevliga lokaler i Östersund.

Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Till rollen som KYC-analytiker söker vi dig som:

  • har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av KYC, AML eller annat analys-/utredningsarbete (kanske inom skatt, försäkring eller kreditbolag)
  • har tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt
  • har förmågan att prioritera utifrån risknivå vid arbete med parallella ärenden
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: CFF10832F8544FA682FAB40CBBBF93D0