SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Kvarnoperatör till Lantz Järn & Metall i Norrköping på Uniflex

Kvarnoperatör till Lantz Järn & Metall i Norrköping

Uniflex Norrköping Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du ha möjlighet att utvecklas och arbeta inom en växande koncern? Lantz Järn och Metall AB söker alltid efter hungriga medarbetare som vill vara med att utveckla sin vision och nu söker de en Kvarnoperatör till anläggningen i Norrköping.

Om tjänsten
Som Kvarnoperatör kommer du att sköta den stora kvarnen där all inkommande skrot ska passera för att sedan kunna sorteras och återvinnas. I rollen kommer du att övervaka hela processen med kvarn och sorteringsanläggning samt förebygga och åtgärda eventuella stopp. Arbetet sker dagtid vardagar och är ett hyruppdrag med chans till övertag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen ingår att övervaka hela processen med kvarn och sorteringsanläggning genom syn och hörsel och radiokontakt med kollegor. Det är ett hantverk att köra kvarnen. Du kommer även att utföra diverse avhjälpande och förebyggande underhåll.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi gärna att: • Har en drivkraft att förbättra arbetet • Du är lyhörd och ser lösningar istället för problem • Du har datavana • Du har erfarenhet av att skruva och meka • Du är intresserad av teknik och stora maskiner • Du trivs med såväl stillasittande som fysiskt arbete Meriterande är också om du kör grävmaskin, lastmaskin och kran.

Om verksamheten
Lantz Järn och Metall AB består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget, vi har en väldigt bra sammanhållning och roligt på jobbet. Med samlad kompetens inom våra affärsområden bygger vi på Lantz framtidens kretslopp. Vi är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov. Tillsammans skapar vi optimala återvinningslösningar som håller in i framtiden. Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport och återvinning av förbrukade produkter. •--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 61752