Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalitetstekniker till Uddebo i Luleå jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalitetstekniker till Uddebo i Luleå på StudentConsulting

Kvalitetstekniker till Uddebo i Luleå

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Är du noggrann och trivs i en roll där du får ta ansvar? Vill du samtidigt arbeta för att Luleå Kommuns vatten-och avloppsverk håller hög kvalité? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Information om uppdraget:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Luleå kommuns vatten- och avloppsverksamhet är en av de viktigaste förutsättningarna för Luleås tillväxt. VA-avdelningen deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden. För att kunna exploatera nya bostadsområden planeras och anläggs nya huvudledningar för att förstärka och förnya vatten- och avloppssystemet genom staden. Våra anläggningar för att rena och transportera vatten kompletteras och moderniseras kontinuerligt.

Vi står inför stora utmaningar där en ökande befolkning kräver smarta, långsiktiga, hållbara och klimatanpassade tekniklösningar. VA-avdelningen behöver därför förstärka personalstyrkan inom utvecklingssektionen där vi kan erbjuda mångskiftande arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig utveckling. VA-avdelningen består idag av ett 70-tal personer och är för närvarande en del av Stadsbyggnadsförvaltningen. Från och med 1 januari 2022 kommer dock hela VA-verksamheten att övergå i bolagsform och tillsammans med kommunens avfallsverksamhet utgöra det kommunägda bolaget LUMIRE. Du kommer därmed att få möjlighet att vara med på denna förändringsresa, där det finns goda möjligheter att forma verksamheten i det nya bolaget.

Som kvalitetstekniker på VA-avdelningen får du möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö. Du kommer ingå i en arbetsgrupp på 13 personer som arbetar med drift och underhåll på kommunens tio avloppsreningsverk. Du kommer bland annat arbeta med:

-Provtagning på kommunens samtliga avloppsreningsverk
-Underhåll av provtagarutrustning
-Drift och utveckling i driftlabbet
-Utvärdering av analysresultat
-Styrning och optimering av processer

Största tiden kommer du spendera på Uddebo med provtagning, där du ser till att proverna kommer iväg i rätt tid. Beredskap kommer inte ingå i denna tjänst.

Detta söker vi:

Du som söker har antingen högskoleutbildning eller kvalificerad yrkesutbildning, gärna inom ämnesområdena kemi, processindustri, VA, provtagning eller utsläppskontroll alternativt annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet av kvalitetsarbete. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, med fördel inom avloppsrening, kvalitetskontroller, laboratoriearbete är det meriterande, men inget krav.

Vidare har du goda kunskaper i Excel och Word. Då alla instruktioner är på svenska är det ett krav att du behärskar svenska flytande i tal som i skrift. Vi förutsätter att du har B-körkort då du ska kunna ta dig till kommunens alla reningsverk för provtagning. Som person kan du arbeta självständigt, är noggrann och ordningsam samt har en god förmåga att planera och strukturera ditt utförda arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Luleå kommuns önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Louise Lundbäck. Du når Louise via mejl, [ Email address blocked ] . Låter denna tjänst som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig företrädare
Sussi Nordin
Vision
[ Email address blocked ]

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59497