Jobbet Kvalitetssamordnare till Nedschroef Fasteners! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetssamordnare till Nedschroef Fasteners! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta administrativt med kvalitetssäkring och dokumentation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du arbeta på kvalitetsavdelningen på ett företag som har både nationella och internationella kunder och leverantörer? Hos Nedschroef Fasteners får du möjlighet att utvecklas i rollen som kvalitetssamordnare!

Vi söker just nu en kvalitetssamordnare som tillsammans med andra duktiga kollegor skall arbeta administrativt med kvalitetssäkring samtidigt som du är en del av det dagliga operativa arbetet.

Du kommer att medverka till att artiklar med rätt kvalitet levereras till kund och du kommer säkerställa att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation. Du kommer Administrera arbetet av godkännande av nya artiklar/leverantörer/processer samt vidta korrigerande åtgärder mot leverantör vid avvikelser i dokumentation, bistå vid granskning av dokumentation, administrera godkännande, hantera uppföljning och arkivering av dokumentation. Du kommer även att vara delaktig i kvalitetsavdelningens arbete vid ändringar så kallade Change Management och bistå vid uppförande och vid underhåll rutiner och instruktioner som berör det egna arbetet. Vidare kommer du att finnas som ett stöd vid hantering och administrering av kundreklamationer och kundproblem.

Tjänsten är en bemanning vilket menas att du kommer bli anställd som konsult av Student Consulting och sedan uthyrd till Nedschroef Fasteners.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har kunskaper inom ritningsläsning, specifikationer och standarder. Du har god datorvana och behärskar, Word, Excel och Powerpoint obehindrat tillsammans med det svenska och engelska språket. Har du erfarenhet av automotive industrin och/ eller erfarenhet av visst kvalitetsarbete med kännedom om APQP, PPAP, 8D eller andra relevanta kvalitetsverktyg är detta mycket meriterande. Har du också erfarenhet av ISO9001, ISO14001 och ISO/TS 16949 är även detta ett stort plus. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig, social och har en inre drivkraft som gör att du kan arbeta självständigt och resultatinriktat. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!

Om arbetsgivaren:

Nedschroef Fasteners har funnits i över hundra år och är verksamma och ledande inom utveckling, tillverkning och leverans av fästelement och specialdelar till bilindustrin över hela världen. Vi finns idag på 26 platser i 14 länder och har ca 2000 anställda med huvudkontor i Helmond, Nederländerna. I Sverige är vi ca 30 anställda och har kontor i Billdal och Södertälje.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42527

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikschef inom hemelektronik - Stockholm Stockholm Retail Knowledge
AML Advisor till bank Stockholm SJR AB
Junior redovisningsekonom till Eniro! Stockholm Academic Work
Junior Strategisk Inköpare till Alstom Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.