Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalitetssäkrare Förpackning jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalitetssäkrare Förpackning på Poolia

Kvalitetssäkrare Förpackning

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Till Dagab söker vi en Quality Controller som är bekant med lagstiftning som påverkar förpackningsmaterial. Till tjänsten QC söker vi dig som trivs med att granska, tolka, utveckla och implementera kvalitetssäkringsprocesser för livsmedelsförpackningar enligt gällande lagstiftning. Både internt och tillsammans med leverantörer externt.

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.
På Dagab brinner vi för att skapa en mer hållbar framtid och ditt arbete kan göra skillnad och påverka många människor varje dag, genom maten vi äter!

Tjänsten är heltid och placerad i Stockholm på Dagas huvudkontor vid Torsplan. Du blir anställd av Dagab Inköp och Logistik. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Välkommen till ett prestigelöst gäng i en verksamhet som vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från kvalitetssäkring av livsmedel och specialvaror, hållbarhet och miljö - till hur vi agerar mot våra medarbetare. Vi vill ge våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Du söker en spännande roll där du tex kvalitetssäkrar nya material, genomför riskanalyser, koordinerar migrationstester och bevakar uppdateringar i lagstiftningen. Du är med och skapar kvalitetssäkringsprocesser och rutiner för olika förpackningar och är sedan med och implementerar dessa i organisationen. Dagab står inför ett stort arbete vad det gäller kvalitetskontroller av förpackningsmaterial. Ditt arbete påverkar i slutändan många människor och miljön vi alla lever i.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Ansvara för att säkerställa förpackningsinformationen i kvalitetssäkringssystem
- Genomföra riskanalyser av produkter och material/ämnen
- Ansvara för att förpackningsinformationen kvalitetssäkras i SIM
- Utföra DoC samt bedöma och godkänna
- Stötta övriga i förpackningsteamet i förpackningsfrågor
- Bevaka uppdateringar i lagstiftningen
- Koordinera migrationstester
- Kvalitetssäkra nya material och bedöma vilken lagstiftning som är relevant
- Delta i branschnätverk och externa möten

Begrepp/rekommendationer/lagstiftning som påverkar ditt dagliga arbete är tex: BfR, Warent, REACH, POP, FCM, 94/62 EC, 1935/2004/EG, 2021/2006/EG mm.

Vem är du?
Vi söker dig som har en för området relevant högskoleutbildning (tex civilingenjör inom kemi/kemiteknik eller liknande) gärna i kombination med några års erfarenhet av säkerställandet av förpackningar, gärna inom livsmedelsbranschen. Du är en analytisk person som gillar att gå in i detalj i lagtexter och liknande. Viktigt är att du får saker att hända och kan arbeta strukturerat och både självständigt och i samarbete med andra funktioner mot leverans. Du hjälper organisationen genom att säkerställa att Dagabs EMV-förpackningar lever upp till nya riktlinjer och policyn.

Det finns ett otal olika reglementen, lagstiftningar, EU-direktorat mm som är bra att känna till för den här rollen, det är meriterande om du arbetat med några. För att kunna göra jobbet på ett bra sätt krävs kunskaper i REACH.

Rollen kräver bra svenska och flytande engelska både i tal och skrift.

Om verksamheten
Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60947