Jobbet Kvalitetsingenjör till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetsingenjör till Saab publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Det är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saabs affärsområde Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripen där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan.

Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av område Kvalitet, Luftvärdighet och Lean inom avdelning produktion. Området omfattar ca 50 medarbetare som i olika roller kvalitetssäkrar och förbättrar produktionssystemet. Du kommer att ingå i ett team på 3 personer som arbetar med kvalitetsrevisioner. Som kvalitetsingenjör kommer du att genomföra revisioner i enlighet med verksamhetens krav och mål. Rollen innebär att du framförallt arbetar internt med revisioner över en stor del av verksamheten men arbetet kan även innebära att du arbetar externt hos våra leverantörer nationellt och internationellt med kvalitetsrevisioner. I rollen kommer du även hjälpa den interna verksamheten och leverantörer att tolka och omsätta kravbilder från myndigheter och kunder. Arbetet innebär att aktivt arbeta med förbättringsarbete för verksamheten vilket, ska bidra till förbättrad lönsamhet och kostnadseffektivitet. Du kommer att ansvara för att planera och utföra kvalitets – och miljörevisioner i enlighet med fastställt revisionsprogram. En annan viktig del av arbetet kommer att vara att bidra till en fortsatt utveckling av revisionsverksamheten för att på ett ännu bättre sätt kunna stötta produktionssystemets kvalitetssäkrings och förbättringsarbete.

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
•Akademisk examen inom relevant område eller så har du förvärvat dig motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet
•Erfarenhet av att arbeta med kvalité, rutiner, processer samt förbättringsarbete
•Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning
•Det är meriterande om du har arbetat med kvalitetsledningssystem och projektledning
•Meriterande med kunskaper inom ISO 9001 och EN 9100 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst och ser gärna att du som person har hög integritet och är trygg i dig själv. Du har förmågan att självständigt driva projekt och vi ser att du har en god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Du är drivande och har vilja att hitta lösningar, vidare måste du vara noggrann och analytisk, med fokus på både detaljer och helhet. Du är nyfiken och söker svaren på frågor samt drivas av viljan att förbättra verksamheten.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman på telefonnummer 013-495 89 73 Detta är initialt ett konsultuppdrag som för rätt person kan leda till en anställning på Saab.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt

Referens

3680

Liknande jobb

Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Business Support Norrköping Lernia
Tekniker med el-erfarenhet sökes! Norrköping Framtiden
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Engagerad Konstruktör Linköping SAAB
Helikoptertekniker Linköping SAAB
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Distriktssäljare Tranås Batteripoolen
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
Mekaniker som vill bli utmanad Linköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till