Jobbet Svetsare för kommande uppdrag i Nyköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svetsare för kommande uppdrag i Nyköping publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Katrineholm

Arbetsbeskrivning Nu söker vi drivna och kvalitetsmedvetna svetsare för kommande uppdrag i Nyköping!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.Formell kompetens

  • B-körkort.
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/Robotsvets.
  • Kunna läsa en WPS.
  • Kunskap om svetsbeteckningar.
  • Kunna byta svetstråd.


Meriterande:

  • Materialkännedom.
  • Svetslicenser.Din bakgrund


Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG. 
Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror att du som söker har en god kommunikativ och social förmåga samt är flexibel. 

Som person är du även mycket händig och engagerad i ditt arbete. Noggrannhet är viktigt för dig och du har en stark vilja att utvecklas. 
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


 Visstid/Heltid/Skift/Nyköping.

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.
Tillträdesdag


För kommande uppdrag.Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.
 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

Läs mer på lernia.se.

Referens

44856

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till