Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala jobb i Uppsala på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Uppsala, Uppsala län Heltid

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team som kommer att supportera QC-avdelningen.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Det finns goda möjligheter till förlängning alternativt framtida anställning hos Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kvalitetskoordinator hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. En stor såväl som viktig del av dina arbetsuppgifter består av avvikelsehantering och förändringshantering. Förutom detta kommer du även att arbeta med:

• Granskning av satsbunden dokumentation och korrigering tillsammans med egen avdelning och verka som den sista granskaren innan protokollet går vidare internt
• Delta och leda utredningar av QC-relaterade avvikelser, CAPA och CC
• Att vid behov följa upp, koordinera, bevaka, stötta, avlasta och vara delaktig i avdelningens övriga kvalitetsärenden
• Kontinuerligt driva och optimera kvalitetsförbättringsarbete
• Delta och bistå med hjälp vid inspektioner och uppföljning av inspektionspunkter.
• Frisläppning av analyser
• Hantering av avvikelser, OOS, change control, CAPA

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du van att jobba enligt GMP och erfarenhet av liknande arbete inom läkemedelsindustrin där avvikelseutredning varit en vanligt förekommande arbetsuppgift. Du har mycket goda kunskaper i svenska såväl som i engelska både i tal och skrift samt allmän god datavana, särskilt i MS Office.

Som kvalitetskoordinator är just kvalitet ett av dina nyckelord som du värderar högt och arbetar efter. Som person är du noggrann och ordningsam med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt samtidigt som du är van vid och trivs med att följa uppsatta rutiner och instruktioner. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, tar initiativ för ett ständigt förbättringsarbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek med goda möjligheter till framtida anställning hos Novavax Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [ Link removed ]

Om Novavax

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: [ Link removed ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D8FC52203A1445A9AFEB82FB91D7D719