Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kvalitetskontroll-ansvarig inom ekonomi till vår globala Västerås-kund! job in Västerås at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kvalitetskontroll-ansvarig inom ekonomi till vår globala Västerås-kund! på Poolia

Kvalitetskontroll-ansvarig inom ekonomi till vår globala Västerås-kund!

Poolia Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Har du ekonomisk bakgrund och erfarenhet? Är du uppmärksam och noggrann och trivs i en analytisk roll? Då kan det vara just dig vi söker till vår globala och spännande kund i Västerås! Vi söker just nu dig med ekonomierfarenhet för uppdrag som kvalitetskontroll-ansvarig inom ekonomi. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i slutet av juni för att pågå till årsskiftet, utifrån vad vi vet i dagsläget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som kvalitetskontroll-ansvarig kommer du ha huvudansvaret för företagets förebyggande SOX-kontroll. SOX är en amerikansk lag som omfattar alla företag som är noterade på USA-börsen. Lagen stadgar att ett företags ledning måste ha ett fungerande system för intern kontroll som säkerställer kvaliteten på den finansiella rapporteringen, skyddar företagets tillgångar och förhindrar bedrägerier. SOX-kontrollen utförs alltid vid manuell registrering av alla kundorder mot tredje part. Kontrollen omfattar för närvarande endast delar av verksamheten men förväntas utökas och implementeras vidare i verksamheten under hösten. I mån av tid kommer även arbetsuppgifter inom orderadministration bli aktuella för uppdraget.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•   Hantera nuvarande SOX-kontroll för berörda avdelningar
•   Delta vid vidare implementering av kontrollen till andra avdelningar samt efterföljande hantering
•   Utvärdera kontrollen samt identifiera förbättringsmöjligheter för att effektivisera hanteringen

Vem är du?
Till rollen som kvalitetskontroll-ansvarig söker vi dig med allmän ekonomikunskap och tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Meriterande för rollen är tidigare erfarenhet från arbete i SAP och Microsoft Office.

Som person är du analytisk, noggrann och har en mycket god förståelse för helheten och sammanhang. Du har vana av att ta stort ansvar och inta en ledande roll men är även en god lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra. Du är nyfiken med en blick som gör att du enkelt upptäcker avvikelser och du är uppmärksam på att regelverk efterlevs och följs samt att avvikelser förklaras och dokumenteras. Du är en lösningsorienterad person som aktivt letar efter förbättringsmöjligheter och utvecklingspotential inom arbetet och du utvärderar och dokumenterar ständigt arbetet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

Kvalitetskontroll-ansvarig inom ekonomi till vår globala Västerås-kund!
Poolia Västerås Heltid
Maskinoperatörer sökes till Eskilstuna
Randstad AB Södermanlands län - Eskilstuna Deltidsanställd
Ej angett
laboratorieingenjör till västerås
Randstad AB Västmanlands län - Västerås Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60091