Jobbet Kvalitetsingenjör till Westinghouse i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetsingenjör till Westinghouse i Västerås publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Westinghouse förstärker den nybildade avdelningen kvalitet och processutveckling, mekaniska verkstäder, med en kvalitetsingenjör. Du kommer att vara kvalitetsansvarig för en produktionsverkstad med arbetsuppgifter som avvikelsehantering, utbildning av kontrollanter samt förebyggande aktiviteter för att effektivisera och förbättra våra tillverkningsprocesser och kontroller. I rollen ingår även kvalitetsansvar för köpta komponenter och kvalitetsutveckling av underleverantör.

Avdelningen består idag av ett team på 13 personer med två inriktningar; kvalitetsingenjör och processingenjör.

Arbetet
Som kvalitetsingenjör får du en central och ledande roll i vår tillverkande verksamhet. Det är en mycket varierad roll med många kontaktytor internt men även med våra leverantörer och kunder. Ditt arbete består i att säkerställa att tillverkningen sker enligt gällande specifikationer och kvalitetskrav. Du deltar i produktionsenhetens ledningsgrupp där du stöttar verksamheten i den pågående tillverkningen och leder det systematiska kvalitetsarbetet genom att ta fram och följa nyckeltal för att säkerställa ett kontinuerligt förbättringsarbete och ökat yield. Du ansvarar även för att bevaka pågående tillverkning, deltar vid tillverkningsuppföljningar och leverantörsuppföljningar, leder problemlösningar vid kvalitetshändelser och hanterar avvikelser. Utöver ovan ingår ett utbildningsansvar för verksamhetens kontrollanter.

Vem är du
För att trivas i rollen så bör du ha ett stort driv, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du har en hög personlig genomslagskraft och motiveras av resultat och av att komma till avslut. Självklart är du en social person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Det är viktigt att du har ett strategiskt, analytiskt och strukturerat angreppssätt. Detta är en operativ och fartfylld roll som innebär en hel del problemlösning, arbete med förbättringar och effektiviseringar.

Kvalifikationer
Du har en ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot produktionsteknik.
Du har kunskaper i lean/six sigma, problemlösningsverktyg och statistisk processtyrning med praktisk erfarenhet av dessa genom liknande roll inom tillverkningsindustrin. Du har god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser, ritningsläsning samt kontroll- och analysmetoder.

Westinghouse Electric Company är ett globalt företag med ca 12 000 medarbetare i 18 länder. Vi är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi och levererar allt ifrån kärnkraftsanläggningar till produkter och tjänster för kärnkraftsindustrin. Vår teknik ligger till grund för närmare hälften av världens alla kärnkraftverk för elproduktion och i Sverige har vi byggt samtliga kommersiella kärnkraftverk i drift. Läs gärna mer på  www.westinghousenuclear.com eller www.westinghousenuclear.com/sweden

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 1 april. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm1755

Liknande jobb

Nyutexaminerade civilingenjörer Västerås StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Västerås).