Jobbet Kvalitetsingenjör till Semper AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitetsingenjör till Semper AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Föreställ dig att du får möjlighet att arbeta med något som är väldigt viktigt och som gör skillnad. Mat är både viktigt och gör skillnad. Vill du vara med och göra skillnad? Har du dessutom ett öga för kvalité? Semper söker nu en nyckelperson till huvudkontoret i Sundbyberg, en kvalitetsingenjör, som tillsammans med sitt team ansvarar för Sempers kvalitearbete.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Semper AB.

Om företaget

När du kliver innanför dörrarna på huvudkontoret i Sundbyberg möts du av en varm och välkomnande atmosfär. På väggen längs korridoren som sträcker sig mot det öppna kontorslandskapet får du följa ett antal bilder som berättar om Sempers historia. Kontorslandskapet är kreativt och lekfullt inrett med färgglada möbler och mycket ljusinsläpp. Det märks tydligt att anställda hos Semper är stolta över företagets historia och kultur som de byggt upp. Det märks också att det är ett lag som arbetar här, ett lag som arbetar med innovation och utveckling för att nå Sempers vision. Idag är Semper marknadsledande inom barnmat i Sverige och Danmark och Semper växer kraftigt på de nordiska marknaderna både inom barnmat och glutenfritt. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition. För att nå dit behöver Semper fler engagerade medarbetare som bidrar med kunskap, driv och nya idéer. Semper AB har omkring 240 anställda totalt i hela Norden. Merparten arbetar på huvudkontoret i Sundbyberg och i produktionsanläggningen i Götene. Företaget har även ett glutenfritt bageri i Falun samt kontor i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Sedan 2006 ägs Semper AB av Hero AG, en internationell livsmedelskoncern.

Arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetsingenjör arbetar du med livsmedelssäkerhet, nutrition och kvalitet för alla Sempers produkter. Arbetsuppgifterna varierar och består bland annat av att säkerställa att produkterna håller rätt kvalité och följer Sempers högt ställda krav för livsmedelssäkerhet. Detta görs bland annat på plats i Sempers anläggningar och hos leverantörer. Vidare arbetar du även med internrevision och kvalitetssäkring internt på kontoret i Sundbyberg. Semper är ISO 9001-certifierade och strävar ständigt efter att utveckla arbetssätt och kundnytta. Du arbetar i ett team om tre personer där ni tillsammans delar upp arbetet mellan er. I rollen ingår även vissa resor inom Sverige samt Europa för att upprätthålla kvalitetssäkringen.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom kemi, mikrobiologi, teknik eller liknande • Tidigare erfarenhet från livsmedel- och/eller läkemedelsindustrin i en liknande roll • Erfarenhet av att arbeta med verksamhetssystem för livsmedelssäkerhet såsom BRC, IFS eller FSSC 22000 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift • B-körkort För att trivas i rollen som kvalitetsingenjör förväntas du ta ett stort eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är noga med att säkerställa att kvalitén i produkterna håller hög nivå och är van att arbeta noggrant sedan tidigare. Utöver detta kommer du att ha kontakt med både kunder såväl som kollegor internt inom organisationen, varför du är en person med goda kommunikativa förmågor som trivs i sociala sammanhang.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Sundbyberg, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: kvalitetsingenjör, kvalitet, livsmedel, läkemedel, certifieringar, kemi, teknik

Referens

2820301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till