Jobbet Kvalitetsingenjör mot anläggning till Valneva har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitetsingenjör mot anläggning till Valneva publicerad av Valneva Sweden AB

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av att arbeta med kvalitetsfrågor rörande anläggning och tekniska system i GXP miljö? Vill du arbeta med och bidra till produktion och utveckling av innovativa vaccinationer som gynnar folkhälsan? Söker du ett mångsidigt och varierande jobb där du kan utvecklas och dela kunskap tillsammans med erfarna och trevliga kollegor? Då kan tjänsten som kvalitetsingenjör på Valneva i Solna vara din nästa utmaning! Tjänsten är en tillsvidareanställning på Valneva med startdatum enligt överenskommelse, dock gärna så snart som möjligt.  

Valneva är ett internationellt bioteknikföretag fokuserat på att utveckla innovativa livräddande vacciner. På anläggningen i Solna tillverkas bl. a koleravaccinet DUKORAL®. Fabrikens prestanda och produktkvalitet är avhängig av en väl fungerande serviceorganisation som utför tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fabrikens tekniska system.


ansvarsområde.

Som kvalitetsingenjör ansvarar du och dina kollegor, inom avdelningen för Engineering, för supporterande tekniska system på anläggningen i Solna. Detta inkluderar övervakning, underhåll, service, samt kalibreringar och omfattar exempelvis system för sterilvattenproduktion, produktion av renånga, HVAC, autoklaver, tryckluft och kylanläggningar. Du kommer agera som GXP stödfunktion inom gruppen och även ha nära samarbete med övriga produktionsavdelningar och QA. 

Exempel på arbetsuppgifter som ingår:
 • Uppdatera dokument.
 • Skriva avvikelseutredningar.
 • Skriva CAPA-planer och rapporter och följa upp åtgärder.
 • Skriva ändringsärenden.
 • Utföra periodiska granskningar av utrustningar.
 • Skriva tekniska instruktioner
 • Skriva, övervaka och följa upp kvalificeringar och valideringar. 
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter som krävs, samt kontinuerligt förbättringsarbete.


kvalifikationer.


 • Relevant teknisk utbildning.
 • Arbetserfarenhet i GXP miljö.
 • Erfarenhet av avvikelseutredningar.
 • Erfarenhet av att skriva och utföra valideringar/kvalificeringar.
 • Stor teknisk förståelse.
 • Utmärkt svenska, i både tal och skrift, är nödvändigt för att hantera dokumentationen.
 • Goda kunskaper i engelska.

För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av anläggningsutrustning såsom WFI- /renångetillverkning, HVAC, tryckluft, kylenheter, referensinstrument och övervakningssystem t.ex. SCADA. Har du dessutom erfarenhet av arbete enligt Six Sigma och LEAN är det starkt meriterande.

Som person är du självgående och van att arbeta ur ett helhetsperspektiv. Du är drivande samtidigt som du arbetar noggrant och systematiskt. Du är kommunikativ och trivs i en roll där samarbete med olika funktioner inom företaget är A och O. Du har ett strukturerat arbetssätt och är ordningsam samtidigt som du har förmågan att prioritera. Söker du en roll som erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med ständigt nya utmaningar på ett familjärt företag så har du kommit helt rätt! 


ansökan.

I rekryteringen av dessa tjänster samarbetar Valneva med Randstad Life Sciences. För ytterligare information om tjänsterna, vänligen kontakta rekryteringskonsult Heidi Pettersson, [ Email address blocked ]  

Sista ansökningsdag: 2020-10-25. Ansökningar via mail undanbedes då vi inte har möjlighet att hantera dessa via mail pga. GDPR.

Referens

201306793

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till