Jobbet Kvalitetsingenjör med intresse för Medtech och Greentech har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetsingenjör med intresse för Medtech och Greentech publicerad av Skill

Heltidsanställd
Åtvidaberg

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med kvalitet och förbättringar där du på allvar kan göra skillnad och där ditt teknikintresse och förståelse för tillverkningsprocesser både bidrar till att rädda liv och skapa en hållbar miljö? Som kvalitetsingenjör hos Scanfil får du den möjligheten.

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör av bland annat Medicintekniska produkter och Greentechprodukter som bidrar till en hållbar och trygg framtid. Det innebär att Scanfil möjliggör för sina kunder att gå från idé till marknad genom sin unika kompetens inom utveckling, industrialisering och produktion av världsledande produkter. Scanfil arbetar med nya spännande tekniker och produkter som tidigare inte funnits på marknaden. Scanfil Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt ISO 13485 och QSR. Scanfil har idag 3500 medarbetare i Europa, USA och Kina, varav ca 250 tjänstgörande i Åtvidaberg.

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör kommer du arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete tillsammans med flera olika kunder och produkter i olika faser. Du har många kontaktytor såväl externt som internt och jobbar i nära samarbete med kvalitetschefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande:
•Stödja kvalitetsutredningar vid avvikelser och förbättringsarbeten
•Driva regulatoriska frågeställningar
•Arbeta i nära samarbete med kunden vid marknadsetableringar
•Säkerställa att regulatoriska krav, standarder och processer efterlevs
•Driva kvalitetssäkring inför produktionsuppstart av nya produkter

Din profil
För att passa in i rollen tror vi att du har ett genuint teknikintresse och är lösningsorienterad. Du ser kunden och affären som en viktig och inspirerande faktor i ditt arbete och har lätt för att samarbeta. Du har en relevant teknisk universitets- eller högskoleutbildning samt praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av medicintekniska standarder såsom ISO 13485, men även erfarenhet av ISO-TS 16949 är en fördel. För att lyckas i rollen tycker du om att arbeta självständigt och i team. Du är strukturerad, metodisk, tar ansvar och får saker gjorda. Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna informera och utbilda i gällande regelverk. Eftersom Scanfil verkar på en global marknad sker mycket av kommunikationen på engelska vilket innebär att du behöver behärska engelska väl i både tal och skrift.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Scanfil med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se

Referens

3702

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till