Jobbet Kvalitetsingenjör Inköpskvalitet till Saab i Karlskoga! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetsingenjör Inköpskvalitet till Saab i Karlskoga! publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Norrköping
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Drivs du av att utveckla leverantörer och deras produkter? Har du ett tekniskt intresse och vill vara med och säkerställa att Saab i Karlskoga hittar de bästa komponenterna på marknaden? Då kan du vara vår nästa stjärna inom kvalitetssäkring!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med spännande och avancerad teknik och mycket kontakt med människor! Vårt team är glatt och positivt och vi hjälper varandra och har kul på jobbet! Du kommer att arbeta tillsammans med 11 stycken andra medarbetare på SQA Supplier Quality Assurance med leverantörskvalitet. Att arbeta med kvalitetssäkring av inköpsmaterial innebär mycket kontakt med leverantörer, både i Sverige och utomlands, och att utveckla dessa leverantörer för att kunna ta fram de bästa komponenterna för produktion. Du kommer vara leverantörens röst mot konstruktion och produktion och även granska och godkänna produktkvalitetsdokumentation från leverantörer. Exempel på andra arbetsuppgifter: -Process- och produktgodkännande hos leverantörer -Reklamationshantering mot leverantörer -Inköpsberedning. Slutprodukterna av komponenterna kommer att användas i missiler, torpeder och annan avancerad vapenteknik.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund och att du är självgående. För att trivas gillar du att arbeta med leverantörer och du är mycket kommunikativ och en driven problemlösare. Du vill bidra med en glad stämning på arbetsplatsen och trivs i en prestigelös kultur. Vi ser även att du har en god förmåga att samarbeta. Som person ser vi att du gillar frihet under ansvar och att du inte behöver tydliga instruktioner för att kunna utföra ditt arbete. Vi tror att du idag arbetar inom tillverkningsindustrin, gärna med någon form av mekanisk bearbetning och vi ser gärna att du har högskoleteknisk utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet. Din engelska är mycket god i skrift och tal då rollen kräver mycket kontakt med utländska leverantörer. B-körkort erfordras då tjänsten innebär resor.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast. Uppdraget sträcker sig 6 månader med god chans till förlängning eller övertagande från Saab. Arbetstiderna är under dagtid. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Glöm inte att uppdatera dina uppgifter samt motivera varför just du är lämplig. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman, mail: Linda.Strandman@skill.se Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3634

Liknande jobb

Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Nyköping Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
Mekaniker som vill bli utmanad Linköping Framtiden
Produktionsplanerare sökes! Vadstena Framtiden
Junior app-utvecklare till Briteback Norrköping Framtiden
Business Support Nyköping Lernia
Svetsare Nyköping Lernia
Strategisk inköpare Linköping SAAB
HR-chef till Mo Gård Finspång Unik Resurs
Mjukvaruutvecklare Linköping Combitech

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till