Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?

Kvalitetsingenjör El till internationell koncern i Finpång job in Linköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Kvalitetsingenjör El till internationell koncern i Finpång at Poolia

Kvalitetsingenjör El till internationell koncern i Finpång

Poolia Linköping, Östergötlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en initiativtagande kvalitetsingenjör inom el, som dessutom har några års erfarenhet och redo att ta sig ann ett uppdrag för en stor internationell kund? Har du ett starkt kvalitetstänk strävar efter att finna nya förbättringsmöjligheter? Då är det här rätt tjänst för dig!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
För att axla rollen som kvalitetsingenjör El är du ingenjör inom el, ett krav är även att du har kunskaper inom ATEX. Du har nödvändiga kunskaper inom elinstallation där lågspänning och en auktorisering av Elsäkerhetsverket minst typ AL är meriterande. I rollen förväntas du bidra med tekniska lösningar på ett självgående och målinriktat vis. Fokus kommer att ligga på att analysera, utveckla eller implementera processer, teknologier och system inom specifika kompetensområden.

Vem är du?
Utöver relevant utbildning har du minst ett par års yrkeserfarenhet inom monterings-/verkstadsindustrin och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, noggrann, kvalitetsmedveten, initiativrik, strukturerad, kommunikativ, uthållig samt uppskattar att samarbeta med andra. En god produktkännedom samt erfarenhet av administrativt arbete och datorvana.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58435