Jobbet Kvalitetsingenjör avvikelser till Pfizer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitetsingenjör avvikelser till Pfizer publicerad av Randstad AB

Part-Time
Strängnäs

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande konsultuppdrag som kvalitetsingenjör i gruppen Process Support hos vår kund Pfizer i Strängnäs.

Pfizer är inte bara Sveriges - utan ett av världens ledande läkemedelsbolag. Pfizer Strängnäs är en av Sveriges största bioteknikanläggningar för kommersiell tillverkning av läkemedelssubstanser. Här tillverkas flera läkemedelssubstanser i en multiproduktanläggning. På siten jobbar ca 300 personer och stämningen är familjär och välkomnande.

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du
konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara utredning av avvikelser i läkemedelsproduktionen. Du kommer självständigt driva och avsluta avvikelseutredningar samt skriva sammanfattande rapporter. Du supporterar även produktionen med din processkunskap inom odling/rening/fyllning/rengöring/renrum etc. beroende på ditt kompetensområde.

Rollen är tvärfunktionell och innebär att du kommer ha mycket kontakt och samarbeten med andra funktioner inom företaget, t.ex. processpecialister, kvalitetsvärderare, laboratorieingenjörer, produktionspersonal, teknikavdelningen m.fl. I arbetet ingår även att delta vid inspektioner och vara delaktig i tvärfunktionella produktteam.


arbetstider.

Heltid och dagtid. 1-2 dagar i veckan behöver du vara på plats på fabriken i Strängnäs, övrig tid arbetar du hemifrån. 

Önskad start är så snart som möjligt och uppdraget är till en början 6 månader med god chans till förlängning. Som konsult hos Randstad Life Sciences erbjuder vi en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.


kvalifikationer.

Du har en naturvetenskaplig universitetsutbildning inom till exempel kemiteknik eller bioteknik. Du bör vara lösningsorienterad och ha en stark vilja att lära dig nya saker då upplärningen tar lång tid. Att kunna driva på och komma till avslut är viktiga egenskaper för den här tjänsten. Eftersom du kommer samarbeta med många andra delar av organisationen är du en person som har lätt för att komma överens med olika typer av människor.

Som person är du noggrann, ödmjuk och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Vidare krävs att du har god datorvana, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Därutöver arbetar du självständigt och på eget initiativ. Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin, GMP och projektledning är starkt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: Malin Ahlström, [ Email address blocked ]

Referens

201309164

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till