Jobbet Kvalitetshandläggare inom hälso- och sjukvård till Praktikertjänst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitetshandläggare inom hälso- och sjukvård till Praktikertjänst publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du sjuksköterska, fysioterapeut eller arbetsterapeut med intresse och erfarenhet av kvalitetsarbete? Söker du en ny utmaning och vill arbeta i ett ledande bolag inom tandvård och hälso- och sjukvård? Läs då vidare! Praktikertjänst söker för rekrytering en kvalitetshandläggare till ett föräldravikariat på cirka ett år med önskat tillträde 1 december. Tjänsten är placerad i ljusa och moderna lokaler centralt i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Kvalitetsarbetet går som en röd tråd genom Praktikertjänsts alla verksamheter och ambitionen är att vara marknadsledande när det gäller kvalitet och patientsäkerhet. Rollen som kvalitetshandläggare är en stödjande funktion för Kvalitet- och hållbarhetsavdelningens specialistfunktioner, Praktikertjänsts kliniska verksamheter, patienter gällande systematiskt kvalitetsarbete samt support avseende det gemensamma ledningssystemet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kvalitetshandläggare erbjuds du en bred roll med varierade administrativa arbetsuppgifter och många kontaktytor. Här arbetar du med kvalitetsfrågor inom hälso- och sjukvård och tillhör ett team som består av elva medarbetare. I det dagliga arbetet ingår att bereda ärenden, bemöta patientsynpunkter samt ansvara för planering och bokning av kvalitetsbesök, kvalitetsdiplomering och revisioner. Du har befogenhet att inom ramen för ditt ansvarsområde besluta och verka för att lagar och förordningar efterlevs liksom att interna policyer och riktlinjer följs så att kvalitetsarbetet blir en naturlig del av medarbetarnas/verksamhetsansvarigas vardag. Du arbetar med ständiga förbättringar för att säkerställa att Praktikertjänst är det goda exemplet. Resor runt om i Sverige kan förekomma i syfte att utbilda och stötta verksamheterna i ledningssystemet, vilket innebär att du behöver ha en pedagogisk ådra och trovärdighet med klinisk kompetens. Som kvalitetshandläggare rapporterar du till Praktikertjänsts kvalitetschef samt till biträdande chefsläkare.

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning inom ett legitimationsyrke företrädesvis sjuksköterska, fysioterapeut eller arbetsterapeut. För denna roll ska du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom tandvård eller hälso- och sjukvård. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift och har generellt god datavana som inkluderar Excel och Word. Tjänsten innefattar många kontakter vilket betyder att du behöver ha en social sida där du trivs med att samarbeta och kommunicera med andra på ett inspirerande och pedagogiskt sätt. Du är serviceinriktad, lyhörd och tar gärna egna initiativ. Egenskaper som empatisk, analytisk och noggrann är också värdefulla i denna roll, liksom att du är strukturerad med förmåga att prioritera och planera ditt eget arbete på ett självständigt sätt. Känner du igen dig i denna beskrivning, tveka inte att söka tjänsten!

Om verksamheten
Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

Referens

57678

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till