SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalitetschef sökes till Sherwin-Williams jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalitetschef sökes till Sherwin-Williams på Uniflex

Kvalitetschef sökes till Sherwin-Williams

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid

Sherwin-Williams söker nu dig som vill vara en del av kvalitetsarbetet och leda det framåt på världens största färgföretag!

Om tjänsten:

I rollen som kvalitetschef, även kallad Plant Quality Manager inom vår koncern, kommer du leda arbetet med att säkerställa att vi håller vår höga standard och kvalitet. Du ingår även i Sherwin-Williams europeiska kvalitetsgrupp där du och dina kollegor regelbundet utbyter kunskap och erfarenheter. Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare, både kollektivpersonal och tjänstemän. Du ingår i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara att leda och driva vårt systematiska kvalitetsarbete. Du kommer också arbeta med att:

  • Leda och driva vårt systematiska kvalitetsarbete

  • Leda och utveckla kontrollfunktionen av våra produkter

  • Driva och ansvara för utredningar av interna och externa reklamationer

  • Arbeta med ständiga förbättringar

  • Ansvara för vår kvalitetsplan i samarbete med det regionala europeiska teamet vår globala kvalitets standard

Din profil:

Vi söker dig som har en har en kemi- eller maskinteknisk utbildning på högskolenivå samt några års arbetslivserfarenhet. Alternativt har du en lång arbetslivserfarenhet som är likvärdig. Mycket meriterande är om du har erfarenhet av ledarskap och arbete inom kemisk industri. Som person är du strukturerad, serviceinriktad och relationsskapande. Du trivs med att arbeta efter standarder och brinner för tillverkning. Då vi arbetar i en global koncern behöver du känna dig trygg med att kommunicera på engelska i tal och skrift.

Du rapporterar till Operations Manager.

Hos Sherwin-Williams trivs du som ser förändringar som något positivt och som lockas av möjligheten att utvecklas i ett globalt företag.

Du blir placerad i Bellö och blir anställd av Sherwin-Williams men resor till andra anläggningar kan förekomma.

Vi samarbetar med Uniflex Höglandet i den här rekryteringen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Ekman, [ Link removed ]

Om företaget

Sherwin-Williams är ett globalt bolag med mer än 37 700 anställda. Sherwin-Williams Sweden AB tilllhör Product Finishes division som tillhandahåller innovativa ytbehandlingsprodukter i såväl vätske- som pulverform för att skydda trä, metall och plast, samt utrustning och tillbehör som används vid applicering av ytbehandlingar. Verksamheten i Sverige bedrivs i Märsta, Bellö och Nässjö (främst lager) och erbjuder goda interna utvecklingsmöjligheter.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 10363