Jobbet Kvalitetsbakgrund och intresserad av strukturerad informationshantering? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetsbakgrund och intresserad av strukturerad informationshantering? publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en skicklig Information Manager till Göteborg. I rollen kommer du agera som projektledarens högra hand och ansvara för att koordinera samt leverera information i diverse projekt. Framtagningen av dokumentationen kommer att utföras av övriga deltagare i projektet och kan bestå av dokument, ritningar och metadata som skall implementeras i olika IT-system.   
Rollen  
Som Information Manager kommer du leda och utveckla våra kunders dokumentstyrningsprocesser och produktstrukturer. Känner du inte igen dig i titeln? Kärt barn har många namn och IM-rollen benämns ofta olika i olika industrier, exempel kan vara Document Manager, Configuration Manager, Document Lead, Document Control, Product Life Cycle Information Engineer, Master Data Coordinator, LCI Coordinator etc.  
I rollen kommer du ansvara för att:  
  • agera projektledarens ’högra hand’ med ansvar för projektets informationsleverans  
  • följa upp och utveckla processer kopplat till projektets informationsleverans  
  • ha löpande och nära dialog med projektets medlemmar samt hantera krav mot underleverantörer och från kunder gällande dokumentation  
  • löpande kommunicera informationsproduktionens framdrift genom muntliga presentationer och rapporter i projektinterna möten och externt  
Vem är du?   
För att bli en framgångsrik Information Manager hos oss på Semcon ska du kunna hantera komplexa dokumentflöden och förstå hur dessa ska organiseras, styras och hanteras.   
Du har erfarenhet av att arbeta inom Information Management (gärna från branscher såsom ’marine’, olja/gas, försvar, kärnkraft eller liknande industrier med komplexa system eller anläggningar) eller har erfarenhet från kvalitét och projektkoordinering men vill utvecklas mot en informationshanterande roll. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, från högskola eller universitet.   
Du ska vara strukturerad, systematisk, analytisk och noggrann, samt kunna verka i dynamiska miljöer där ofta väldefinierade processer behöver skapas. Det är viktigt att du är positiv, proaktiv och skicklig på att koordinera, samspela och kommunicera med många olika intressenter i stora projekt. En nära dialog med vår kund är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen, därför söker vi en person med naturlig nyfikenhet för andra människor. Du bör vara en person som har lätt för att engagera och få med dig andra människor, samtidigt som du får saker ur händerna.  
Är du nyfiken på våra ledare på Semcon? Ta kontakt med Mikael Rydberg (rekryterande chef) direkt och fråga hur han tänker!    
Välkommen med din ansökan!  

Referens

145537

Liknande jobb

Schemaplanerare till Västtrafik Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Inköpsadministratör Göteborg Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till