Jobbet Kvalitetsansvarig sökes till LibaBröd! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitetsansvarig sökes till LibaBröd! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad person som trivs med att jobba efter tydliga mål i en föränderlig miljö? Har du erfarenhet av att leda ett team mot att nå mål? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget:

Du kommer jobba i ett strukturerat ramverk men vi ser gärna att du som person vill blicka utanför detta för att utveckla verksamheten. Som person är du strukturerad och organiserad men också flexibel då du trivs med snabba förändringar. I denna roll kommer du få varierat arbete ute i produktionen och i rollen som ledare. Du kommer leda och utveckla engagerad personal med olika bakgrunder så är det viktigt att du har stark kommunikationsförmåga där du förklarar på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

LibaBröd är FSSC 22000 certifierade. Vi söker nu en kvalitetsansvarig – där arbetsuppgiften är att medverka i kvalité och matsäkerhetsaktiviteter/projekt samt att leda detta arbete. Detta innefattar bland annat:
- Vidta åtgärder (tillfälligt stoppa produkter för konsultation med kvalitetsansvarig) i frågor om relaterade till säkerhet och kvalité.
- Vara ute på fältet och ta prover.
- Du kommer ha ansvar över kvalité och mätsäkerhetsaktiviteter/projekt och att de är klara inom utsatt tid.
- Du kommer ha ett kontinuerligt samarbete med kollegor. Du kommer även rapportera avvikelser och liknande ärenden.
- Rollen innebär även att du är QFSM och kvalitetsansvarig med kommunikation mellan inköp och leverantörer angående kravdokument. Här ingår utvärdering av produkter och tjänster samt stötta kvalitetsansvarig i dialog med leverantörer för att specificera kvalité och säkerhetskrav för råvaror.
- Arbetsuppgifterna innehåller även att jobba i TEAM inom QFSM med lagliga uppdateringar och tillägg. Vid behov även stötta i att integrera uppdateringar och ändringar.
- Samla statistik inför möten.

Du kommer under uppdragets gång vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos vår kund. Du kommer att arbeta 30h/veckan och arbetspassen är förlagda måndag-fredag. Tjänsten är 75%.

Detta söker vi:

Du behöver ha utbildning inom livsmedelshygien och certifieringar. Det är meriterande om du har minst 3 års erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Det är även meriterande om du har studerat och eventuellt arbetat med högre standarder . Ett krav är att du kan flytande engelska samt goda kunskaper i svenska språket och vi tror att du trivs i en roll där du leder andra människor i sitt arbete.

För att passa i rollen som kvalitetskontrollant tror vi att du är en trygg och självständig person med en positiv attityd. Som person är du även strukturerad, samtidigt som du är flexibel och trivs i ett föränderligt klimat. Du tycker om att samarbeta i team för att hitta lösningar men har heller inga problem med att fatta egna beslut. Du ska tillsammans med dina kollegor vilja föra verksamheten framåt och vara en del av dess utveckling.

Stämmer detta in på dig? Då kommer du trivas perfekt på LibaBröd. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat- så varför inte söka redan idag?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54176

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till