Jobbet Kvalitetsadministratör till företag i Södertälje! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalitetsadministratör till företag i Södertälje! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Södertälje
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta administrativt med kvalitetssäkring och dokumentation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du arbeta på kvalitetsavdelningen på ett företag som har både nationella och internationella kunder och leverantörer? Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i rollen som kvalitetsadministratör!

Vi söker just nu en kvalitetsadministratör som tillsammans med andra duktiga kollegor skall arbeta administrativ hos vår kund med kvalitetssäkring samtidigt som du är en del av det dagliga operativa arbetet.

Du kommer att medverka till att rätt kvalitet av artiklar levereras och du kommer även att se till att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation. Att finnas som ett stöd vid hantering och administrering av kundreklamationer och kundproblem. Administrera arbetet av godkännande av nya artiklar/leverantörer/processer (PPAP) samt att vidta korrigerande åtgärder mot leverantör vid ej komplett PPAP-dokumentation, bistå vid granskning av leverantörs PPAP, administrera godkännande av PPAP mot leverantör, uppföljning, arkivering och information till berörda vid godkännande. Du kommer även att vara delaktig i kvalitetsavdelningens arbete vid ändringar så kallade Change Management. Att uppföra och underhålla rutiner och instruktioner som berör det egna arbetet är andra delar som du kommer ha hand om. Produktgranskning, arkivering av prover, reklamationer och dokumentationssäkring är förekommande arbetsuppgifter som du kommer att tillhandahålla.
Tjänsten är en bemanning vilket menas att du kommer bli anställd som konsult av Student Consulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har kunskaper inom ritningsläsning, specifikationer och standarder. Du har god datorvana och behärskar, Word, Excel och Powerpoint obehindrat tillsammans med det svenska och engelska språket. Har du erfarenhet av automotive industrin och/ eller erfarenhet av visst kvalitetsarbete med kännedom om APQP, PPAP, 8D eller andra relevanta kvalitetsverktyg är detta mycket meriterande. Har du också erfarenhet av ISO9001, ISO14001 och ISO/TS 16949 är även detta ett stort plus. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig, social och har en inre drivkraft som gör att du kan arbeta självständigt och resultatinriktat. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42501

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Junior Sales Controller till Dafo Tyresö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
HR - Partner till Bravida i Västerås Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Controller till MSAB Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vi söker Säljchef till vår nya satsning! Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Erfaren Motorman sökes till Västerås! Enköping StudentConsulting
Erfaren Motorman sökes till Västerås! Stockholm StudentConsulting
Marinmekaniker sökes till Västerås! Eskilstuna StudentConsulting
Innesäljare Stockholm Stockholm Made for Sales
Senior Redovisningskonsult Sundbyberg Michael Page
Recruitment Consultant - Supply Chain Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Södertälje).
Du kan avregistrera dig när som helst.