Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalitet- och processutvecklare - Shelfless by Bring jobb i Stockholm på Divisjon E-Handel og logistikk

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalitet- och processutvecklare - Shelfless by Bring på Divisjon E-Handel og logistikk

Kvalitet- och processutvecklare - Shelfless by Bring

Divisjon E-Handel og logistikk Stockholm län, Stockholms län Heltid

Vi på Bring utgör tillsammans med vårt moderbolag Posten Norge ett av Nordens största logistikbolag med drygt 14 000 anställda. Runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland har vi ett nätverk av terminaler som binder ihop vår verksamhet och ger oss kapacitet att nå våra kunder där de befinner sig. Vi gör nu en ny storsatsning inom vår 3PL-verksamhet med ett nytt toppmodernt fulfillment-center för E-handelskunder i Rosersberg, norr om Stockholm. En hög grad av automation kombinerat med den senaste teknologin och ”best practice” inom flera områden kommer göra denna nya site till Brings flaggskepp på 3PL-marknaden – en tjänst vi kallas Shelfless!

För denna satsning söker vi nu en Kvalitet- och processutvecklare. Är det du?

I rollen blir du ansvarig för utveckling och underhåll av sitens processer och arbetsrutiner med fokus på effektivitet och kvalitet. Du kommer kontinuerligt att utmana verksamheten och arbeta med ständiga förbättringar. Det kan exempelvis handla om att identifiera och genomföra utvecklingsprojekt, driva operationella förändringar eller realisera investeringar som kan leda till kostnadsbesparingar och kvalitetsökningar. 

Givetvis har du en organisation i ryggen som präglas av ett kontinuerligt fokus på kvalitetsförbättringar och processeffektivisering. Du kommer ha daglig kontakt med Site Manager, Team Leaders, Frekvensplanerare och andra lokala funktioner. Vidare kommer du delta i diverse forum tillsammans med motsvarande roll på andra Siter i organisationen för samarbete och kunskapsutbyte.

I rollen sitter du med i den lokala ledningsgruppen för Siten och rapporterar direkt till Sitechef.                

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Kontinuerligt arbeta med att förbättra och effektivisera verksamheten med fokus på processer, kvalitet och effektivitet.
 • Motivera och coacha personal inom förändringsarbetet.
 • Driva förbättringsprojekt.
 • Utveckla och underhålla verksamhetens rutiner och processer.

Är du rätt person?

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du har:

 • Någon form av relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • 3-5 års erfarenhet av projektledning / förbättringarbete
 • 2-3 års erfarenhet av kvalitet- och processutveckling
 • Förmågan att tala och skriva obehindrat i svenska och engelska.

Din bakgrund anses extra meriterande ifall du har:

  • Universitet- eller högskoleutbildning inom ekonomi/logistik
  • Erfarenhet från transport-, logistik- och/eller e-handelsbranschen

Minst lika viktigt som dina formella kvalifikationer är dina personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du kunna uppvisa en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du har tidigare erfarenhet från roller som kräver en stark förmåga till att agera mål- och resultatinriktat. Vi tror vidare att du agerar proaktivt och har en lösningsorienterad syn på problem som uppstår i arbetet. Viktiga egenskaper kretar även kring din förmåga att vara relationsskapande, kommunikativ och serviceinriktad.

Sist men absolut inte minst vill vi att du ska kunna känna igen dig i våra värderingar: Att ta ansvar, Att spela för laget och Att vilja mer. Din förmåga att efterleva dessa värderingar, bidra till god trivsel och föregå med gott exempel sätter vi minst lika stor vikt vid som din formella bakgrund.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med 6 månaders provanställning. Du är placerad på vårt fulfillmentcenter i Rosersberg, Norr om Stockholm. 

Rekryteringsprocessen

I din ansökan vill vi att du inkluderar ett CV och ett personligt brev som beskriver varför du är rätt person för tjänsten. Processen kommer innehålla kapacitet- och personlighetstester. Vi förbehåller oss rätten att genomföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför alla kvalificerade personer att ansöka

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte på att anmäla ditt intresse redan idag! 

Ansökan och frågor

Om du har frågor kopplade till rekryteringsprocessen kan du vända dig till Jakob Ingemansson, HR-Chef inom Rekrytering och Projekt, via [ Link removed ] .

Vi vill att vår arbetsplats ska vara en spegling av samhället i stort. Därför uppmanar vi alla kvalificerade kandidater till att söka tjänsten. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145952