Jobbet Kvalitet- och miljökonsult har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitet- och miljökonsult publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du arbeta i en verksamhet som bidrar till en bättre levnadsstandard? Arbetar du med hygien- eller medicintekniska produkter idag? Har du erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? För kunds räkning söker vi en kvalitet- och miljökonsult. Varmt välkommen med din ansökan! 

Randstad Life Sciences och Randstad Engineering är specialister inom naturvetenskap och ingenjörsområdet. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences och Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Här välkomnas du till ett ledande medicintekniskt företag. I din roll kommer du att arbeta med det dagliga kvalitet- och miljöarbetet. Du kommer bland annat att arbeta med: 
  • Miljötillstånd och miljölagstiftning
  • Företagets ledningssystem
  • Riskbedömningar
  • Kemikaliehantering 
  • Interna och externa revisioner


arbetstider.

Konsultuppdrag på deltid, ett år. 


kvalifikationer.

Du har en högskoleutbildning inom kvalitet och miljö, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara rätt kandidat är du är antigen i början av din karriär, alternativt har du arbetat i några år. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att driva ärenden inom miljölagstiftning och miljötillstånd samt du har erfarenhet av ISO 9001 och ISO 14001. Du kan också ha en bakgrund som KMA samordnare (kvalitet miljö och arbetsmiljö) då tyngdpunkten av din kompetents är inom miljö och kvalitet. Det är meriterade om du har erfarenhet av arbete med svanen-märkning och eu-blomman. Flyttande i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har en hög ambitionsnivå och har en härlig energi som bidrar till ett lyckat samarbete i din arbetsgrupp. Du har lätt för att samarbeta med myndigheter, leverantörer och kunder. Du känner dig bekväm med att kommunicera med alla i organisationen oavsett position. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-09-25 urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
För information: Sara Kuikka, sara.kuikka@randstad.se, +46725487688

Referens

201304843

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till