Jobbet Kvalitet-, miljö- och arbetsmiljösamordnare i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalitet-, miljö- och arbetsmiljösamordnare i Umeå publicerad av Peab Anläggning AB

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi förstärker vår verksamhet och söker dig som brinner för KMA-frågor. Vårt arbetsområde är Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg, dammar och anläggningsbetong

Arbetsbeskrivning
Som KMA-samordnare hos oss har du en viktig roll i projekten. Du stöttar vår produktion i frågor gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du medverkar i upprättandet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner för våra projekt i samråd med platsledningen och följer löpande upp detta arbete. Du är drivande och stöttande i utvecklingen av processer och strukturella arbetssätt. Dokumentation, kommunikation, avstämning och uppföljning genomsyrar hela processen.

Kvalifikationer
Som person är du analytisk och strukturerad med ett starkt driv och en god kommunikativ förmåga. Du gillar att arbeta i team och har ett coachande arbetssätt. Din positiva grundinställning och din förmåga att entusiasmera, bidrar till gemensamt ökat intresse för KMA-frågor och stödjer vårt mål att vara den bästa arbetsplatsen.

Den person vi söker har en högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö, gärna med erfarenhet från byggbranschen.

Övrigt
Resor inom vårt arbetsområde är vanligt förekommande. Placeringsorten är Umeå.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete med många utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Om Företaget
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka

15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Sista ansökningsdag: 21 maj 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad rekrytering. Du är välkommen att ställa dina frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 0733-434 113.

Referens

201217896

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till