Jobbet Kvalificerad Redovisningsekonom till bolag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad Redovisningsekonom till bolag i Stockholm publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom till ett stort bolag i Solna. Vill du utvecklas i en utåtriktad roll med många kontaktytor tillsammans med ett engagerat team så är detta rollen för dig! 
Rollen innebär arbete med bostadsrättsföreningar vilket ställer krav på att man trivs i en kombinerad roll med mycket löpande arbete, att man är självgående i sina processer och att man tycker att det är roligt att få vara med och utvecklas samt effektivisera processer. 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

• Löpande redovisning och avstämningar.
• Upprätta kvartals- och årsbokslut.
• Upprätta årsredovisningar.
• Upprätta budget tillsammans med styrelsen.
• Myndighetsrapportering såsom moms, skatter och arbetsgivaravgifter.
• Process- och rutinutveckling.
• Service och stöd till styrelser.
• Kontakt med revisorer.
• Agera back up till kollega inom området hyresavisering samt pant- och lägenhetsförteckningar.


arbetstider.

Heltid. Denna roll är ett konsultuppdrag på heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. 


kvalifikationer.

Du som person är framförallt kommunikativ och flexibel samt så har du förmågan att kunna se till detaljer lika lätt som helheten. Du gillar att ha kvalitet och service i fokus. Du är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Vidare stöttar du och delar med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen.  Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbetet, du en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet som senior redovisningsekonom. Du är orädd och trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor med icke ekonomer på boende styrelser. Du har erfarenhet av att tidigare upprättat och kvalitetssäkra årsredovisningar och bokslutsavstämningar. Det är även meriterande om du har kunskap inom affärssystemen 3L och U4 ERP (UBW/Agresso).erfarenhet.

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet som senior redovisningsekonom.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
För information: Kontakta konsultchef Parasto Ebrahimi, [ Email address blocked ] - Click here to apply to Kvalificerad Redovisningsekonom till bolag i Stockholm

Referens

201308039

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till