Jobbet Kvalificerad Redovisningsekonom till A Society har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalificerad Redovisningsekonom till A Society publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Med huvudkontor i Malmö och världen som spelplan fortsätter A Society att satsa! Genom att vare en lokal samarbetspartner på GIG-marknaden för sina globala kunder etablerar sig A Society på allt fler kontinenter. Som en del i detta söker de nu en kvalificerad redovisningsekonom som vill vara med på deras resa i en roll som både innebär löpande ekonomiarbete men även att vara en nyckelspelare i den fortsatta expansionen på ekonomiavdelningen!

Academic Work söker en kvalificerad redovisningsekonom till A Society och deras kontor i centrala Malmö. A Society är specialiserade på att lösa konsultrelaterade behov, främst inom IT, teknik och R&D. A Society befinner sig i en expansiv fas där de startar upp nya verksamheter och kundsamarbeten världen över. De finns alltså där deras kunder vill att de ska vara och för att kunna fortsätta leverera kvalitét i världsklass behöver de nu utöka organisationen med ytterligare en medarbetare på ekonomiavdelning. För att kunna bemöta den nya tillväxten utanför Sveriges gränser söker A Society nu en kvalificerad redovisningsekonom som kommer axla det övergripande redovisningsansvaret för koncernens utländska bolag.

På kontoret i Malmö möts du av en familjär och trevlig arbetskultur med högt i tak. På kontoret sitter ett 20-tal personer vilket bland annat inkluderar sälj, ledning, ekonomi, marknad, leverans och HR. Det är ett öppet och föränderligt klimat där medarbetare arbetar i ett nära samarbete med varandra och med ett stort engagemang servar varandra och övriga medarbetare i världen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos A Society. Denna tjänst är ett vikariat på minst 6 månader med goda chanser till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som kvalificerad redovisningsekonom har du helhetsansvaret för redovisningen i koncernens utländska bolag från start till slut.

Du kommer till exempel att:

* Övergripande redovisningsansvar för koncernens utländska bolag
* Hantera kontakt med utländska myndigheter och redovisningsbyråer i ekonomirelaterade ärenden
* Ansvara för bolagets samtliga skatte- och inkomstdeklarationer
* Månadsrapportering samt avstämning, analys och upprättande av resultat- och balansrapport

Vi söker dig som är kvalificerad redovisningsekonom och intresserad att ta dig an en ny utmaning i ett företag som präglas av innovation och engagerade medarbetare.

* Minst 3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
* Tidigare ha arbetat i ett eller flera av följande system; Visma Administration, Visma Bokslut, Visma skatt, LIME, Bizwiev och Cognos
* Utmärkta kunskaper i excel
* Erfarenhet från att ha deklarerat moms, arbetsgivaravgifter och skatt samt inkomstdeklaration för aktiebolag
* Erfarenhet av att hantera redovisning för bolag utomlands

Det är fördelaktigt om du genomfört årsbokslut på egen hand och har kännedom om K3 och IFRS.

Som person tar du initiativ till vad som behöver göras och tvekar du inte på att kavla upp ärmarna för att få jobbet utfört. Dina arbetskamrater beskriver dig antagligen som kollegan man ringer till när man behöver hjälp med att se samband mellan siffror och resultat. Du har stenkoll på hela ekonomi- och redovisningsområdet, kommer troligtvis från ett medelstort företag eller redovisningsbyrå och har alltid arbetat på ett strukturerat sätt. Det ligger i din natur att se lösningar och inte problem och du har lätt för att samarbeta med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: April
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och A Societys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15019818-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till