Jobbet Kvalificerad Redovisningsekonom med intresse för financial control till ICA Koncernekonomi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad Redovisningsekonom med intresse för financial control till ICA Koncernekonomi publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom i gruppen Koncernekonomi inom ICA Affärsservice tillträder du en ny roll som är avsedd att fyllas med Financial Controlling. Ditt fokus blir uppföljning och analys av de gemensamma processer som finns inom ICA Affärsservice och dina kunder är koncernens större bolag. Vi söker dig som kan din redovisningsprocess och som vill arbeta nära kund i en social och utvecklingsbar roll.

Du kommer att vara en del i ett team som ansvarar för att överta Financial Controllinguppgifter från bolagen i koncernen t ex Apotek Hjärtat, ICA Fastigheter, ICA-gruppen. Det innebär att ta in uppgifterna till Koncernekonomi och definiera gränssnitten mot kund samt att, tillsammans med kollegor i teamet, sätta rutiner och dela ansvar.I tjänsten ingår rapportpaket och fasta uppgifter i samband med månadsboksluten såsom ombokningar, reserveringar och uppföljning av projekt. Du rapporterar till controllerorganisationen i respektive kundbolag.


Vem är du?

Vi förutsätter att du har kvalificerade erfarenheter av redovisningsprocessens alla delar. Du har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande och är i grunden en redovisningsekonom med intresse för processutveckling och som vill utvecklas mer mot analys.

Som den ekonom du är har du naturligtvis en god struktur och kontroll. Du har dessutom ett starkt eget driv och ett proaktivt arbetssätt. För rollens karaktär behöver du vara en social och diplomatisk person som kan ta diskussioner och dra nytta av de kontaktvägar du har. Vidare tycker du om att det finns många snittytor internt. Förmodligen tilltalas du också av att rollen är möjlig att påverka.

ICA använder ERP-systemet Agresso. Erfarenhet av systemet är inget krav men du är säkerligen god vän med olika system och en van användare av Excel.
Anställningsform

Tjänsterna avser en visstidsanställning och en tillsvidareanställning. Visstidsanställningen avser ett vikariat med start omgående och sträcker sig fram till årsskiftet 2021/2022. 
Tillträde


Snarast
Kontaktuppgifter

Rekryterande chef Åsa Andersson, 072-220 12 96, asa.andersson@ica.se
Sista dag för ansökan


2020-08-01


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011194

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till