Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kvalificerad Redovisningsansvarig till tillväxt-bolaget Enad Global 7, Stockholm job in Stockholm at Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kvalificerad Redovisningsansvarig till tillväxt-bolaget Enad Global 7, Stockholm på Meritmind

Kvalificerad Redovisningsansvarig till tillväxt-bolaget Enad Global 7, Stockholm

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en kvalificerad redovisare som trivs i en internationell organisation med stark medvind? Söker du en dynamisk, framåtlutad arbetsplats där du får samarbeta med kompetenta, engagerade kollegor? Vill du använda dina redovisningskunskaper för att skapa värde åt din organisation? Då kan du absolut vara den Enad Global 7 söker.

Meritmind har nöjet att samarbeta med EG7 som söker en kvalificerad redovisningsansvarig till sitt huvudkontor i Stockholm. EG7 – ett av gaming-branschen snabbast växande koncerner – utvecklar, marknadsför och distribuerar spel världen över. EG7 växer och utökar nu sin ekonomifunktion. I rollen som redovisningsansvarig är du en nyckelperson i bolagets stabsfunktion och kommer bidra till bolagets fortsatta framgångsresa. Du blir ansvarig för bokslut och rapportering för moderbolaget EG7 AB och det svenska dotterbolaget Toadman Interactive AB och kommer ha ett brett kontaktnät mot verksamheten och mot koncernens dotterbolag. I samarbete med koncernredovisningsansvarig kommer du att ansvara för intercompany-avstämningar i koncernen.

EG7 sitter i nyrenoverade, fina lokaler på Ringvägen på Södermalm där du kommer jobba nära kärnverksamheten och rapportera direkt till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Redovisningsansvarig:

  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Bistå i arbetet med delårsrapporter och årsredovisningar
  • Momsdeklarationer
  • Intercompany-avstämningar
  • Projektredovisning och projektuppföljning
  • Integrering av nyförvärvade bolag
  • Regelbunden dialog med utländska ekonomi-kollegor inom koncernen
  • Vidareutveckla processer och rutiner inom redovisning och kostnadsuppföljning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi och flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har troligtvis erfarenhet från börsnoterade bolag och är trygg i din förmåga att hantera komplexa transaktioner och redovisningsfrågor. Har du erfarenhet av att integrera förvärvade bolag in i en bolagsstruktur, är det mycket meriterande. Du är såklart självständig i bokslut och uttrycker dig utan problem på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Redovisningsansvarig på EG7 är du en ansvarstagande person som har eget driv. Du identifierar och utför uppgifter på egen hand, men trivs att dela vardagen med dina kollegor. Du arbetar strukturerat och noggrant i dina processer och har lätt att ta kontakt med dina intressenter i din omgivning när du behöver få eller ge input. Du är förutseende i din roll och tänker till innan du agerar.

Vad erbjuder EG7 dig?
Som en del av EG7 får du vara med i ett bolag med stark vind i seglet! I och med bolagets tillväxt och förändringstakt, lär även denna roll utvecklas med tiden. Hos EG7 får du möjligheten bidra på den resan och utvecklas med bolaget!

Placeringsort: Stockholm

Om EG7
EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 835 anställda i 15 kontor världen över. Läs mer på [ Link removed ] . 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar EG7 med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Martin Nyström på 070- 166 08 11 eller Ulrika Wallerman, 070 166 08 60. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan! 

Rekommenderade jobb

Kvalificerad Redovisningsansvarig till tillväxt-bolaget Enad Global 7, Stockholm
Meritmind Stockholm Heltid
Verksamhetsutvecklare inom strategiskt inköp
Quest Consulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Dynamics AX Consultant
Nigel Frank International Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
35.000 kr - 60.000 kr/År
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: REC-4109172