Jobbet Kvalificerad Projektinköpare till långt uppdrag i centrala Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad Projektinköpare till långt uppdrag i centrala Stockholm publicerad av ValueOne

Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en kvalificerad Projektinköpare av entreprenad och elinstallationer till ett ettårigt konsultuppdrag på ett energibolag i Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen

Rollen som projektinköpare är ett avancerat uppdrag där du aktivt ska driva inköpsprocessen i stora investeringsprojekt. Du förväntas ta en aktiv roll i projektupphandlingar i de investeringsprojekt där du medverkar från start till mål, med uppgiften att säkra kvaliteten på leverantör och skapa lönsamma affärer. Du ansvarar för att hålla ihop en helhet där flera projektmedlemmar deltar i inköpsarbete och inköpsstrategi. Det medför att du tar eget ansvar och initiativ för att driva inköpsarbetet i projekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Författa förfrågningsunderlag och dokumentera övriga upphandlingsdokument som inköps- och investeringsprocessen kräver.
  • Bidra med ett bra nätverk och ha kontroll på leverantörsmarknaden inom de områden som upphandlingarna sker inom.
  • Upprätta inköpsstrategier som bidrar till affärsnytta och kvalitetssäkring.
  • Leda och förhandla avtal med leverantörer.
  • Genomföra och följa upp förfrågningar och anbud, räkna ut och rapportera besparing.
  • Följa upp avvikelser och driva eller vara behjälplig vid regleringar med leverantörer.
Erfarenhet och kompetens

Detta är ett uppdrag med högt ställda kompetens- och kunskapskrav. För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har arbetat minst sju år med projektinköp av entreprenader samt har erfarenhet av stora investeringsprojekt med funktionskontrakt (typen ABA-99, Orgalime, SSG el Fidic). En bakgrund inom energibranschen krävs samt relevant universitetsutbildning inom teknik, juridik eller ekonomi. Rollen kräver dessutom att du har kunskap om entreprenadjuridik och de vanliga förekommande avtalsformerna samt LUF och E-avrop. Ytterligare viktiga kompetenser är erfarenhet av upphandlingar inom mekanik (tex svets, rörarbeten) och process samt upphandlingar inom el och automation (tex styrsystemsbyten, uppgraderingar).

För att lyckas i rollen behöver du ha ett väl utvecklat sinne för ekonomi, affärer och juridik. Ditt arbetssätt präglas av långsiktighet och helhetssyn. Du drivs av att nå dina mål, du är nyfiken, ansvarstagande och tar egna initiativ. Du triggas av att bidra till lönsamhet och är en framgångsrik förhandlare. Det är lyhörd och trivs i samarbete med andra.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: [ Link removed ] . För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Referens

valueone1186

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till