Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalificerad handläggare med fokus på arkiv/registratur jobb i Älvsbyn på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalificerad handläggare med fokus på arkiv/registratur på StudentConsulting

Kvalificerad handläggare med fokus på arkiv/registratur

StudentConsulting Älvsbyn, Norrbottens län Heltid
Har du akademisk examen och erfarenhet av arbete med frågor inom arkiv och/eller registratur? Alternativt flerårig erfarenhet av arbete med frågor inom arkiv och/eller registratur? Då är det dig vi söker.

Information om uppdraget:

Hos Älvsbyns kommun är framgång en laginsats där vi tillsammans möjliggör det goda livet för invånarna i kommunen. Vi erbjuder dig meningsfulla och stimulerande arbetsuppgifter, du får möjlighet att påverka samhället på ett positivt sätt och därigenom leva i god miljö med många utvecklingsmöjligheter. Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat.

Vi söker just nu en kvalificerad handläggare till kansliavdelningen på kommunledningskontoret i Älvsbyns kommun. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna snarast möjligt. Arbetet genomförs vardagar dagtid. Provanställning tillämpas vid nyrekrytering. Här kommer du att erbjudas ett omväxlande och trevligt arbete. Du kommer att ingå i en grupp av engagerade medarbetare med olika personligheter och kompetenser. Kansliavdelningen på kommunledningskontoret är politikens förvaltningskontor. Här sköts all politisk administration samt administration av de allmänna valen. Här sköts även registrering och arkivering av handlingar samt olika typer av administration och utredningar. Inom kansliets ansvarsområde ingår även medborgarservice samt intern och extern kommunikation.

Som kvalificerad handläggare kommer du att arbeta med arkivering, registrering, och informationssäkerhet. Tillsammans med övriga handläggare kommer du också att medverka vid förändrings- och utvecklingsarbetet av kommunledningskontoret. Arbetsuppgifter och ansvarsområden kan komma att förändras över tid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom rättsvetenskap, statsvetenskap, samhällsvetenskap eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Då fokus ligger på arkiv/registratur är det ett stort plus i kanten om du läst en utbildning som innehåller arkivvetenskap och informationsvetenskap. Förutom detta ska du som söker denna tjänst har tidigare yrkeserfarenhet av arbete med frågor inom arkiv och/eller registratur. Vidare har du god kunskap inom de lagar och förordningar som styr offentlig förvaltning. Det är meriterande med kunskap inom något av följande områden: dataskydd, informationssäkerhet, e-arkiv.

Som person är du strukturerad och noggrann, du är duktig på att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar tidseffektivt, håller deadlines och är bra på att driva olika ärenden framåt. Dessutom är du duktig på att samarbeta med andra och bemöter människor med olika bakgrund på ett professionellt sätt. Slutligen är det viktigt att du trivs med att ompröva arbetssätt och söka nya lösningar då organisationen är föränderlig.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Älvsbyns kommuns önskan är därför att alla frågor kring rekryteringsprocessen går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting Therese Isaksson, du når Therese via mail på [ Email address blocked ] . Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Befattningen innebär placering i säkerhetsklass, detta eftersom hantering av säkerhetsskyddsklassificerade handlingar kommer att ingå i dina uppgifter. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Om arbetsgivaren:

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59637