Jobbet Kvalificerad Fastighetstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad Fastighetstekniker publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och handlingskraftig Fastighetstekniker som alltid vill ge service i världsklass? Då kan Primär ha din nästa karriärsutmaning!

Information om uppdraget:

För denna tjänst som Driftstekniker hos PRIMÄR uppskattas din tjänst till 70% hos SKF i Gamlestan, resterande 30% på övriga kunder.
Du utgår från PRIMÄRS huvudkontor på Aröds Industriväg och planerar därifrån dina dagar utefter behov.

Tjänsten är en heltidsanställning förlagd på vardagar kl 07-16. Du arbetar främst inomhus med rondering där du ansvarar för vanligt förkommande uppgifter som Fastighetstekniker.

Då Primär är en stor aktör så finns det goda utvecklingsmöjligheter att specialiseras inom områden du brinner för.

Detta söker vi:

Vi söker dig som med Fastighetsteknisk utbildning alternativt några års relevant arbetslivserfarenhet.
Mycket meriterande om du besitter kunskaper inom ventilation, lås, systemkunskap, systematiskt brandskyddsarbete (SBA).
Behörigheter: Körkort, El-licens

Har du specialkunskap inom något område är det meriterande. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är serviceminded och tycker om att ha mycket ansvar då stor vikt läggs på personlig tillämpning.
Vi ser att du som söker är en person som får saker att hända, du är förtroendeingivande och hanterar problem på ett metodiskt sätt.
Du har inga problem att samarbeta effektivt med andra; delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information - med syfte att uppfylla gemensamma mål!

Om arbetsgivaren:

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud såsom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, stationsunderhåll, bredband- och nätverksbyggande.
Kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. I dagsläget över 300 anställda och omsätter 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige och nationellt verksamma i Västra Götaland, Småland, Östergötland, Stockholm, Norrland och Skåne.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49020

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till