Jobbet Kvalificerad ekonomiassistent till vår kund i Solna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalificerad ekonomiassistent till vår kund i Solna! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig och driven ekonomiassistent som är redo för nya utmaningar inom ett spännande bolag? Vill du arbeta i en framåtsträvande och kvalitetsmedveten organisation i ett tight team där alla hjälps åt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Europas ledande tillverkare av isolerings- & förpackningsmaterial. De kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt. För vår kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning i Solna.

Som ekonomiassistent kommer du att självständigt hantera kund- och leverantörsreskontran för flera bolag. Du kommer även att arbeta med in- & utflöden från bank, löpande bokföring, avstämningar och bokslut varje månad, samt redovisning av skatt och moms. Har du utöver detta ett intresse och kunskap inom lön kommer även lönehanteringen ingå i dina arbetsuppuppgifter. Du kommer tillhöra företagets ekonomiavdelning som idag består av åtta personer. Du rapporterar till ekonomichef. I rollen finns det goda möjligheter att utvecklas, få mer ansvar och att växa inom bolaget.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader som konsult via oss på StudentConsulting, därefter finns det goda möjligheter till förlängning och övertag till kund. Du kommer att arbeta på vår kunds kontor i Solna. Tjänsten startar så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor är du Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Du ska ha god förståelse för redovisning. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande, men inget krav. Arbetet kräver förutom goda kunskaper i MS Office, mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande med erfarenhet av Visma och lönesystemet Visma Agda. Du är en flexibel, prestigelös och stresstålig person som gärna hjälper och avlastar dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du trivs med en arbetssituation som innehåller både rutinarbete och variation. Du är dessutom noggrann, initiativrik och har en förmåga till att självständigt lägga upp och planera ditt arbete.

Låter det här som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43355

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

In House BI Developer Stockholm Nigel Frank International
Student Stockholm Hilti
IT administratör till Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
First line support till servicedesk i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Säljare Enköping Elgiganten AB
Systemverifierare Järfälla SAAB
Samhällsbyggnadschef Stockholm Sollentuna Kommun
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search
Brand ambassador sökes för extrajobb! Stockholm StudentConsulting
HR-Partner till Filippa K Stockholm Academic Work
Atlas Copco söker junior HR-generalist Stockholm Academic Work
Nyutexaminerad GIS-specialist Stockholm Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till