Jobbet Kvalificerad ekonomiassistent till Arkitektbyrån Design har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad ekonomiassistent till Arkitektbyrån Design publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi är arkitektbyrån Design. Ett arkitektkontor med 30 anställda. Vi tror på att samarbeta. Både med varandra och dig. Vårt team av erfarna arkitekter, ingenjörer och visualiserare ser fram emot en ny kollega. Du hittar oss på Parkgatan 49 i ett hus vi ritat på egen hand. Välkommen.

Vad innebär tjänsten
I tjänsten som kvalificerad ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta brett med redovisning, såsom löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, projektfakturering, inkasso, in- och utbetalningar mm. Du kommer att vara behjälplig vid boksluten och ansvarar dessutom för löner till bolagets cirka 30 anställda, i detta ingår också att ansvara för utlägg, reseräkningar och semesterberäkningar. Du kommer att ha många olika kontaktytor både internt som externt. Tjänsten innefattar också en del kontorsadministrativa sysslor såsom ansvar för nycklar, post mm.

Vem vi söker
Vi tror att du tidigare har arbetat i en liknande roll i ett mellanstort tjänstebolag och har arbetat brett med redovisning samt har en god förståelse för helheten på en ekonomiavdelning. I rollen ingår en del kundkontakter, vilket ställer krav på en stark servicekänsla. Som person är du driven, noggrann och har ett logiskt tänkande. Du har förståelse för hela det ekonomiska flödet och för att trivas i rollen är du prestigelös och van vid att ta tag i saker och driva ditt eget arbete framåt. Vidare har du förmågan att komma med nya idéer och har inställningen att problem är till för att lösas. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan 
I denna rekrytering har Arkitektbyrån Design valt att samarbeta med SJR. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Östlund på 031-750 33 93. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-03. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Referens

teamtailor-299374-119543

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till