Jobbet Kvalificerad Ekonomiassistent som kan börja omgående till uppdrag i Sisjön har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvalificerad Ekonomiassistent som kan börja omgående till uppdrag i Sisjön publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

SJR söker dig som är kvalificerad Ekonomiassistent till ett långsiktigt uppdrag i Sisjön. Uppdraget startar omgående och sträcker sig sex månader, därefter finns goda möjligheter till en anställning hos kunden.

Rollen innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, fakturering, avstämningar samt lönehantering av cirka 70 anställda, både kollektivanställda och tjänstemän. Du arbetar brett med helheten inom ekonomi. Din roll är självständigt men har en kollega på ekonomiavdelningen som du samarbetar med.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämningar vid bokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån lönehantering. Har du tidigare arbetat i ekonomisystemet pyramid så är det ett stort plus. Vidare ser vi att du är kommunikativ, prestigelös och självständig i ditt arbete.

Då tjänsten ska tillsättas omgående ber vi dig söka tjänsten så snart som möjligt alternativt ringa direkt till ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Referens

teamtailor-169686-70353

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till