Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalificerad ekonomiassistent inom leverantörsreskontra jobb i Göteborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kvalificerad ekonomiassistent inom leverantörsreskontra på SJR AB

Kvalificerad ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Till vår kund söker vi nu en erfaren ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Uppdraget är på heltid och löper över våren 2022 med start omgående. Vår kund är ett spännande bolag inom en högteknologisk bransch som har sitt kontor i södra delen av Göteborg.

Vad innebär tjänsten?
I rollen som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med uppgifter som rör leverantörsreskontra. Det innebär bland annat scanning, verifiering, matchning och betalning av fakturor men även stängningsprocedurer vid månadsskifte som avstämning av konton och se över mottagna varor som inte har fakturerats. Du kommer också att tillsammans med ekonomiteamet arbeta för att effektivisera processen kring leverantörsreskontra och arbeta med andra diverse uppgifter som stödjer delar av bokförings- och bokslutsprocessen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett par års bred erfarenhet av att arbeta med reskontraprocesser, främst leverantörsreskontra. Det är fördelaktigt om du har en ekonomisk utbildning men det är inget krav för rollen. Då bolaget ingår i en internationell koncern är det viktigt att du är bekväm med såväl det engelska som det svenska språket i både tal och skrift.

I rollen har du många kontaktytor vilket passar dig med som är duktig på att kommunicera och har en stark servicekänsla. Vidare ser vi att du är en team player som tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är trygg i din ekonomiska kunskap.

Ansökan  
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-25. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1513344-330540