Jobbet Kvalificerad assistent för vikariat till ELTEL AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad assistent för vikariat till ELTEL AB publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för ett konsultuppdrag en erfaren assistent som gärna får ha erfarenhet från börsnoterade bolag, Professional Services, Telekom eller liknande bransch och vana att verka i internationell miljö. Vi söker en Executive Assistant med start i höst och fram till dess blir du en mycket betydelsefull och viktig resurs för framförallt General Counsel (GC), VD och CFO. ELTEL är sedan 2015 noterat på börsen och har kontor i Norden, Polen och Tyskland med huvudkontor i Bromma/Stockholm. Kulturen präglas av högt engagemang, tight gemenskap och öppen och trevlig atmosfär.

Om tjänsten
I rollen som Assistent hjälper du GC men även VD och CFO med diverse administration och support. Rollen kräver god struktur och planeringsförmåga samtidigt som det är viktigt att hantera plötsliga frågor och uppgifter som dyker upp löpande med ett stort engagemang och hög servicenivå. I denna roll sköter du administration kring styrelse, utlägg- och kvittoredovisningar, hanterar viss reseplanering och hanterar mötesbokningar och kalenderuppdateringar osv. Du gör även en del uppdateringar i powerpoint och ger generellt administrativt stöd och support till GC och övrig ledning.

Vem vi söker
Vi söker en erfaren Assistent som är tillgänglig från 5 augusti och som har möjlighet att gå in i ett visstidsuppdrag under två till fyra månader. Skulle din profil överensstämma med den profil vi söker för en tillsvidareanställning finns såklart möjligheter att söka den fasta tjänsten och övergå i en anställning.

Du behöver ha en hög servicenivå och en positiv attityd till dig själv och andra och du kan på ett smidigt och diplomatiskt sätt vara lite bestämd när så krävs. Tjänsten ställer höga krav på god struktur och att du på ett effektivt och proaktivt sätt löser dina uppgifter efter prioriterad ordning. Du kommunicerar bra på svenska och engelska och har god kunskap i Microsoft Office, främst Powerpoint och till viss del Excel.

För mer information om bolaget, se: www.eltelnetworks.com/sv/svenska

Ansökan
Passar ovanstående in på dig? Ansök genom att skicka in din CV och Personliga brev snarast möjligt via länken nedan. Då tillsättningen behöver ske i början av augusti vill vi att du anger möjligt startdatum i din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna konsulttillsättning. Tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar per mejl. Vi kommer att göra urval och intervjuer under juli månad.


Referens

D9704FE7BCE1472E936DC34BCC78D683

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till