Jobbet Kvalificerad Administratör till SCC i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kvalificerad Administratör till SCC i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kvalificerad administratör till Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut i Stockholm. Sök redan idag!

Är du intresserad av att arbeta i en juridisk miljö med fokus på ärendehantering i centrala Stockholm? Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut söker omgående någon som är systemvan och har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kvalificerad administratör hos Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut får du möjlighet att jobba i en professionell, dynamisk och internationell miljö. Du kommer ha en självständig och omväxlande roll med fokus på noggrannhet. 

Utöver en spännande roll hos vår kund blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Jobbet är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till förlängning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kvalificerad administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

  • handläggning av svenska och internationella mål i nära samarbete med ansvarig jurist
  • kontakter med svenska och internationella ombud och skiljedomare
  • hantering av konton och fakturering i målen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med tänkt start den 7 januari 2020 eller så snart rätt person är på plats t.o.m. 31 mars 2020. Förlängning efter hand kan bli aktuellt då det handlar om en sjukskrivning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som kvalificerad administratör. Har du tidigare erfarenhet som paralegal eller administratör på advokatbyrå, domstol, juristavdelning eller motsvarande enhet, är det meriterande men inget krav. Du bör ha generellt goda systemkunskaper och ett noggrant och strukturerat arbetssätt.  Då kommer ha mycket kontakt med klienter/kunder och även internt så krävs det att du talar och skriver utmärkt på både svenska och engelska. 

Du är teamorienterad och trivs i en dynamisk organisation där du får ta stort ansvar. Som person är du självständig och ansvarsfull. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

15FD1720BEB441BAB9486B37086212E0

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till