Jobbet Kvällsreceptionist till Hannes Snellman Advokatbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kvällsreceptionist till Hannes Snellman Advokatbyrå publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Studerar du vid juristprogrammet och söker ett meriterande extrajobb? Vi söker nu en kvällsreceptionist till vår kund Hannes Snellman advokatbyrå!

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu dig som studerar på juristprogrammet och som vill arbeta vid sidan om dina studier. Som kvällsreceptionist hos Hannes Snellman erbjuds du en spännande och unik start på juristkarriären på deras nordiska affärsjuridiska advokatbyrå. Du kommer att stödja klienter, jurister och supportpersonal i receptionen och konferensen. De vanligt förekommande arbetsuppgifterna är att välkomna och ta emot besökare, svara i telefon och vidarebefordra samtal, hantera bokning av konferenslokaler samt förbereda mötesrummen. Du arbetar extra på timbasis 1-2 kvällar i veckan med arbetstiderna 14.30 – 19.00.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet. Som kvällsreceptionist hos Hannes Snellman är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. För att passa in i företagskulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt samt en positiv attityd. Tjänsten som kvällsreceptionist kan du söka redan när du påbörjat termin ett på juristprogrammet.

Du erbjuds
Hannes Snellman erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Uppdraget löper under ett år med start i december och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: receptionist, student, advokatbyrå, extrajobb, juriststudent, kvällsreceptionist


Referens

AD8A861300054E26B47E4E74A2B85A79

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till