Jobbet Kurskoordinator med intresse för medicinsk utbildning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kurskoordinator med intresse för medicinsk utbildning publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en administrativ roll med granskning av läkarutbildningar samtidigt som du får ha många kontaktytor? Läkarnas institut för professionell utveckling (Lipus) söker dig som vill vara med på deras resa och bidra till att utveckla Lipus som företag!


Om tjänsten
Lipus är ett dotterbolag till Sveriges Läkarförbund och ledande i Sverige inom extern granskning av AT- och ST-utbildningar samt certifiering av kurser för läkare. Som kurskoordinator arbetar du självständigt. Du blir samtidigt en del av ett tight team bestående av 6 personer som sitter på Lipus kansli i trevliga lokaler på anrika Villagatan, i nära anslutning både till Sveriges Läkartidning samt många trevliga restauranger runt hörnet.

På Lipus erbjuds du:

• Möjlighet att bidra till utvecklingen av Sveriges läkarutbildningar och därmed Sveriges framtida läkarvård
• En utvecklande roll i ett litet team med öppet klimat och närvarande chef, samtidigt som du har många kontaktytor, bl.a. mot läkarkåren.
• Möjligheten att vara med och forma Lipus som bolag, och vara med och utveckla arbetssätt och rutiner

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lipus.

Arbetsuppgifter
Som kurskoordinator kommer du att vara ansvarig för all koordinering och administration kopplat till Lipus certifieringar av kurser för läkare, där du håller kontakt med externa granskare och kursproducenter under hela kedjan av granskningen. Du kommer även arbeta för att utveckla företaget, arbetssätt och metoder. Du kommer t.ex. att:

• Utföra den första interna granskningen där det ingår att kontrollera att all efterfrågad information finns med samt korrekturläsa.
• Kommunicera med kursproducenter om kompletteringar, både i samband med den interna granskningen och den efterföljande expertgranskningen.
• Stötta kursproducenter, externa granskare och kursdeltagare i supportfrågor kopplade till Lipus hemsida och digitala kursverktyg.
• Vara med och bygga upp samt underhålla nätverket av konsultanställda externa granskare, jobba tillsammans med dessa i certifieringsarbetet samt introducera nya expertgranskare till uppdraget
• Arbeta med enklare ekonomiarbete - såsom löpande bokföring, fakturering, reseräkningar, samt månadsavstämningar av konton

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av arbete som administratör på myndighet, inom utbildningsföretag, skola, eller inom sjukvården
• Har ett stort intresse för utbildningsfrågor och pedagogik
• Har mycket god datorvana och intresse för att vara med och vidareutveckla Lipus digitala kurs- och utvärderingsverktyg.
• God kommunikativ förmåga på främst svenska men även till viss del engelska.

Det är meriterande om du har:

• God kännedom om hälso- och sjukvårdens organisation och erfarenhet av jobb inom hälso och sjukvården eller angränsande organisationer/myndigheter - som administratör eller som sjukvårdspersonal - är meriterande.
• Erfarenhet som kurssekreterare inom hälso- och sjukvården, vetenskaplig sekreterare eller utbildningssekreterare.
• Om du har en eftergymnasial utbildning inom medicinska, naturvetenskapliga, pedagogiska eller andra lämpliga områden, så som exempelvis folkhälsovetenskap.

Som person är du kommunikativ med en hög personlig mognad. I rollen kommer du att ha kontakt med många intressenter och även representera Lipus på event och mässor. Vi tror därför att du är relationsskapande med en förmåga att knyta kontakter till andra. Då du kommer att arbeta självständigt men samtidigt vara en viktig del av ett litet team tror vi att du både är självgående samt besitter en god samarbetsförmåga. Slutligen tror vi att du är noggrann eftersom rollen innefattar både korrekturläsning och granskning.

Övrig information

• Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Tillsvidare, 80%, på sikt möjlighet till 100%.
• Placering: Villagatan, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lipus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
LIPUS AB är ledande i Sverige inom extern granskning av AT och ST samt certifiering av kurser och kongresser för läkare. Lipus är ett dotterbolag till Sveriges Läkarförbund och ägs av läkarprofessionen.
Lipus verksamhet syftar till att främja livslångt lärande, bidra till en snabb kunskapsspridning och en jämn och hög utbildningskvalitet inom hälso- och sjukvården. Detta bidrar till att trygga en framtida kompetensförsörjning och en god vårdkvalitet med en hög patientsäkerhet.

Referens

15044190-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till